New Zealand med nye sjokktall for overdødelighet

0

Av enigma.

Myndighetene i New Zealand har nå sluppet ferske overdødelighetsdata knyttet til mRNA vaksinene. Det statistiske grunnlaget viser til sammenligende funn i tilslutning til antall doser injisert mRNA-vaksine fra 0 til 5+, hvor ingen overdødelighet fremkommer hos de uvaksinerte.

IT-ansatt varslet

I 2023 varslet Barry Young om sjokkfunn knyttet til Covid-vaksinering på New Zealand. Young, som da var statsansatt som hovedadministator med IT-ansvar for Covid-databasene lekket funnene på nettet, til myndighetenes forargelse. Han beskriver den unike posisjonen han hadde – i form av å være den enste med tilgang til det komplette datamaterialet for hele New Zealand. Tallgrunnlaget ble videre anonymisert og statistisk presentert i et intervju med Liz Gunn. Utdrag fra det opprinnelige intervjuet, med hovedfokus på grafisk fremstilt datagrunnlag på overdødelighet i tilknytning til Covid-vaksinering, gjenfinnes i disse sammensatte utdragene:

I et nylig publisert intervju (10.2.24) med Barry Young, Liz Gunn og Dan Picknell gjøres det blant annet rede for de prosessene Young ble utsatt for som følge av sin varsling.

Denne artikkelen ble publisert av Fritt vaksinevalg.

New Zealand-varsler arrestert etter å ha avslørt et sjokkerende antall Covid vax-dødsfall

Covidomaniac: New Zealand går til nasjonal lockdown på grunn av EN positiv PCR-test

New Zealand – trippelvaksinerte utvikler immunsvikt

Forrige artikkelHvorfor vindkraft i Porsanger?
Neste artikkelTrondheim Ap kan ikke stanse Aps vei mot stupet