New Zealand-varsler arrestert etter å ha avslørt et sjokkerende antall Covid vax-dødsfall

0

Administratoren av New Zealands Covid-vaksinedatabase, som ble varsler og avslørte en alarmerende prosentandel av individer som mottok Covid-stikket døde kort tid etter at de ble vaksinert, heter det i rapporter.

Etter flere uavhengige medier, inkludert WorldTribune.com, publiserte Liz Gunns intervju med varsleren, ble han arrestert søndag i forhold til «uautorisert avsløring og misbruk av data,» sa politiet.

Han er siktet for tilgang til et datasystem for uærlige formål.

Varsleren delte opp tallene etter vaksinepartier. I batch én, for eksempel, var det 711 personer vaksinert og 152 av disse, eller 21 prosent, døde like etter.

De fleste av vaksinepartiene var doser fra Pfizer, sa varsleren.

Han brøt også ned dataene etter de som administrerte skuddene og de som mottok dem, og tallene var igjen alarmerende.

Én har gitt 621 individer vaksinen. Av disse døde 104, eller 17 prosent, sa varsleren.

«Dette er ekte mennesker,» la Smith til. «Dette er reelle tall. Dette er myndighetenes data. Så topp V1 har vaksinert 246 personer og 60 av dem er nå ikke lenger blant oss.»

«Det er nesten 25%,» bemerket Gunn.

Jan T. Voilaas som har avslørt stor overdødelighet etter vaksinene i Norge skriver i en kommentar:

Mannen er altså ikke «autorisert» til å offentliggjøre statistikkene han selv laget og som myndighetene selv har offentliggjort. Det er «misbruk av data«.

Jeg kan med andre ord ikke fortelle dere at SSB har offentliggjort at det i september og oktober 2023 døde henholdsvis 369 og 278 flere mennesker i Norge enn snittet var for de samme 2 månedene mellom 2016 og 2020. Jeg kan heller ikke fortelle dere at det mellom 1/7-21 og 31/10-23 døde 9188 flere mennesker i Norge enn hva snittet var for tilsvarende periode fra 2016-2020. Det vil være «uautorisert offentliggjøring og misbruk av data» som SSB allerede har offentliggjort. 

Forrige artikkelDet er en myte at Putin var fast bestemt på å erobre Ukraina og skape et Stor-Russland
Neste artikkelJemen svarer på Israels bombing av Gaza med å angripe flere israelske skip