Ikke særlig oppsiktsvekkende av Sverige, men lett gjennomskuelig hvorfor

0
Av Terje Sørensen

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Sverige sluttet seg blant flere vestlige russofobiland ivrig til den absurde mistanken om at Nord-Stream -sprengingen var iverksatt av Russland, og lovet å undersøke saken.

Undersøkelsesresultatet foreligger nå: Sverige legger ned Nord-Stream-utredningen. Det melder blant annet nettstedene «steigan.no» og «Russia Today» – se min medfølgende illustrasjon.

Jeg fikk selv vann i munnen og hadde lyst til å kverulere med og riste litt i «broderlandet», det er jo slik at «Den man elsker, tukter man». Men jeg var for sent ute. Mengder av merknader fulgte opp innlegget i «Russia Today», og jeg fant like godt ut at jeg heller kunne sitere et halvt hundre av dem. For ordens skyld: Merknadene er originalt på engelsk og er maskinoversatt, men litt kosmetisk tilpasset av meg – med de feil og mangler som måtte finnes:

(Her begynner merknadene)

 1. libfrog88

Som medlem av NATO må de slepe linjen og holde kjeft.

 • RobinHood

Undersøkelser satt i gang av vasallstater har uansett ingen mening. Det er ikke slik at Sverige ville avsløre sannheten og implisere sine herrer i Amerika for noen forbrytelser.

 • Peter R

La dem få energiforsyningen via rørledningene i Nordsjøen. Hvis EU trenger energi, la dem fikse det de brøt, på deres bekostning.

 • Ceuță Dragoș Cătălin

Noen holder ballene sine…. Svenske menn har uansett mistet ballene for lenge siden

 • Enki

De trenger bare å spørre Sy Hersh

 • Elfein Twentyfives

Selvfølgelig er det gjort … Bidens-regimet brukte britiske eiendeler til å sabotere rørledningen Vi vet alle dette

 • Oneworld

Hvilken etterforskning?

 • RNC91

Vi har alle en veldig god ide om hvem som sto bak Nord stream-eksplosjonene, MEN, ingen har b***s til å innrømme det. Z

 • ADutchmanSvar

Vel, for en overraskelse. De undersøker det ikke lenger.. Da vil tyskerne stoppe sin egen etterforskning etter denne. Til slutt vil de alle si: «Vi gjorde en grundig undersøkelse, og vi vet ikke hvem som gjorde det.» Den tyske forundersøkelsen fortsetter, og på grunn av hemmeligholdet som råder for internasjonalt juridisk samarbeid, kan jeg ikke kommentere ytterligere det samarbeidet som har funnet sted, avslutter Ljungvist. Han kan ikke lenger kommentere det største terrorangrepet på europeisk energiinfrastruktur som ruinerte hele europeisk industri og rikdom. For en åpenhet! For et falskt demokrati! Egentlig, hvem tror fortsatt at USA ikke gjorde det på direkte ordre fra Biden?

 1. Kaptein Nemo

Hvor lavt kan folk bli? En lokal terrorhandling har ødelagt EUs økonomi. Alle forstår hvem som gjorde det. Men EU er tannløs for å navngi terroristen.

 1. ExpatZ

Ja, løgner. USA begikk en krigshandling mot EU, de erklærte åpent krig mot oss, de de kaller «allierte», prøvde deretter å få oss til å kjempe mot Russland om deres angrep. Det kommer jeg ALDRI til å glemme. ALDRI.

 1. Dr_Brain

Velkommen til vasallriket Sverige! Nyt tiden som en av «bøye over brødre» som et nytt medlem av den nordatlantiske terroristorganisasjonen.

 1. Patrick Villiers

Dette er bare å forvente, da sabotasjen bare kunne ha blitt utført med direkte svensk aktiv deltakelse. Hvorfor ikke bare spørre de som planla og detonerte eksplosivene hvem som gjorde det? (USA, Storbritannia, Tyskland og Polen).

 1. Bambusbokser

Sveriges etterforskning betyr at «sletting av bevisene» er fullført og stanset nå. Er det det de vil si :)LOL

 1. Petri Sherman

Ahh! Nå ser jeg. Og her trodde jeg at etterforskningen var for å identifisere partene som utførte angrepet. Dumme meg. Siden svenskene ikke var involvert, hvem bryr seg? Dessverre er det dette som i dag utgjør en «etterforskning». Men ingen overraskelse, siden Sverige har blitt en skjødehund for NATO og CIA. Jeg pleide å elske å reise til de skandinaviske landene. De hadde en følelse av omtanke i forhold til verdensanliggender.

 1. JKC69

Hele verden visste hvem som gjorde det fra dag én, bare hjernedøde trodde noe annet.

 1. Uendelig01

Sverige stanser etterforskning av Nord Stream-eksplosjoner – media________________________________

 Selvfølgelig har 😆 de … bare å gjøre det vasaller får beskjed om å gjøre, etterligne det andre vasalllandet, tigge NATO-tilknytning … vifter med et blått og gult flagg.🐂💨

 1. Zuzan

Det er virkelig patetisk og ikke engang latterlig av at Sverige er så dypt vasaller.

 1. Spartansk

Jeg antar at de fant den skyldige.

 • Peter R

Spartansk, Det kunne ha blitt gjort av romvesener fra andre planeter, men noen av de indre byene i USA ser også ut til å bli overtatt av romvesener, men disse karene er ikke fra andre planeter.

 • RTB61

De har stanset etterforskningen fordi de har substansielle bevis på hvem som gjorde det og hvordan, Storbritannia med et ubåt- og rivningsteam. De kan ikke gjøre noe med det, de har bevis, så de stoppet alt.

 • ExpatZ

rtb61, USA, det var US Navy-skip som hang rundt over disse rørledningene som gjorde dyphavsdronetesting og rivningsplassering, innrømmet de DA de gjorde det og lot som om det aldri skjedde 2 måneder senere da de detonerte anklagene. Så dumme tror de vi er.

 • Randolph

Det er ikke noe «Sverige» lenger, det kalles nå «»the wallenberg-hirchel-ashe crime syndicate».

 • Krigshissere & Media = Criminal Enterprise

det er de 2 gutta på en seilbåt som sannhetsfortelleren WESTERN MEDIA sier, som sprengte dyphavsrørledningen. Bare vanlige mennesker med spesielle dypdykkerferdigheter og dypt dykkerutstyr og spesialdesignede eksplosiver som fant plasseringen av rørledningen og strategisk plassert rundt rørledningene for å sprenge den. Bare vanlige seilbåtgutter, det er alt!!

 • Krigshissere & Media = Criminal Enterprise

Svenske påtalemyndigheter sier de vil droppe etterforskningen av eksplosjonene som skadet Nord Stream <—- LOL, slik at mafiaen ‘GROUP’, ville slutte å etterforske seg selv fordi andre personer i ‘gruppen’, sprengte den, som ble beordret av den store sjefen? Rofl!

 • ukjent👽

Har Sverige sharialov ennå?

 • Tony .w

Etter all sannsynlighet fortsatte svaret å komme opp med amerika som den skyldige. selv ved hjelp av den største A I-datamaskinen kunne de ikke unnslippe det faktum at ingen ville tro noe annet. Bedre å lyve og ikke si noe

 • Filosof

WTF er det Sverige snakker om. Etterforskningen kom aldri i gang. Dessuten vet verden allerede at USA sprengte Nord Stream. Seymour Hersch etterforsket terrorhandlingen for lenge siden.

 • Medic11203

Filosofen Svenskene kunne ha spart mye penger hvis de bare hadde adoptert Hersh’ rapport, dvs. hvis de faktisk gjorde en undersøkelse.

 • ROBERTO WILLIAM DE FARIAS BANGOIM JR

Sverige har aldri vært et eksempel på ærlighet på jakt etter sannheten. De er fasader. Et gammelt ordtak sier: «Akkurat som elver konvergerer til hav, konvergerer dyder til interesser»

 • Sergej Stelios

Sverige er fortapt og uten håp.

 • LonewolfJonsson

Det er en skandale og bør skrives i den skammelige delen av Sveriges historiebøker. Svensker mangler trang til å ta til gatene som franskmenn eller grekere gjør for eksempel. Helt hjernevasket folk vil jeg si 70-80% eller så. Jeg vil ikke slutte å prøve å redde Sverige og bekjempe det globale vestlige oligarkiet tho, men det vil være mer av en geriljakrigføring fra nå av.

 • Oberst Machin

Sverige, etter å ha vært et mønsterland i flere tiår, styres nå av sanne kriminelle. Valgt av svenskene! God jobb, gutter!

 • Sir Alfred Humperdinkel

LMAO, vis etterforskning i beste fall, men alle vet at USA gjorde det, og de amerikanske marionettene er redde for å avsløre sannheten.

 • SacramentoMike

Sverige alltid finne ubåter i nærheten av Stockholm, plutselig de skrånende finne terrorister? Sverige er redd for å avsløre CIA-operasjonen.

 • Budha

Å, herregud! For en overraskelse !!! NATO-søknad godkjent!

 • Lokkefugl

Sverige gjennomførte intervjuer, men ingen indikasjoner på at de hovedmistenkte Biden og Burns fra CIA ble intervjuet. Sveriges granskningskomité ser ut til å være fylt med oberst Klinks, selv om Klink bare brukte sekunder på å si «jeg vet ingenting», mens svenske Klinks brukte over et år på å ikke vite noe.

 • Hanonymouse

Selvfølgelig vil de stoppe, hele poenget var å aldri undersøke for hardt og faktisk finne ut sannheten.

 • Blåser i vinden

‘Ingen mistenkte’ < – vi blir åpent hånet.

Philip Morris

Uansett hvilket land som er ansvarlig for å sprenge Nord Stream-rørledningen, angrep ikke Russland så mye som europeisk energiuavhengighet.

 • Goghe

brønn… Sveriges jurisdiksjon gjelder ikke i dette tilfellet, og det er den offisielle posisjonen. Det er veldig interessant og vil skape en ubehagelig presedens for fremtidige problemer rundt Sverige. Jeg kan ikke si at det er en veldig smart 🙂

 • Fred01

De ønsker ikke å avsløre noe i retning av mulig hvem..

 • Tsarbombe

Latterlig. Undersøkt noe du er en del av, gir resultater bare du liker. Spør Justin Trudeau fra Canada, hun undersøker i utgangspunktet seg selv. Og kommer opp uskyldig. Hver. Tid. 💀💀💀💀💀

 • Shamus McDonald

Dette bør være en god grunn for Viktor Orban å hindre Sverige fra å komme inn i Nato …

 • Tingtreats

Jeg pleide å respektere Sverige nå deres rettferdige amerikanske og europeiske marionetter mangler noen verdi. Protester mot egne sivile ved å true Russland, USA sier hopp og Sverige går så høyt.

 • SacramentoMike

Tingtreats, Sveriges liberale demokrati er en vits. Javla Analfabeter

 • N Brun

Å, herregud, tyskerne vil undersøke. Tyskerne ga tillatelse til å sprenge sin økonomiske livline. Hva er sjansene for at de ikke vet hvem som gjorde det?

 • 6666

Biden godkjente.

 • George Clony

USA uk involvert

 • John Kesich

Kjære Sverige, For vanskelig å velge mellom de offisielt sanksjonerte mistenkte – Putin, rouge ukrainere, Santa Claus?

 • ToryHoroskop

Vi tok en titt på hvem som kan ha nytte, hvem som har evnen. Og vi fant ingen. Det er 10 million Euro takk.

 • To høye Jones

Denne nikkedukken Ljungkvist følger sine ordre til en tee. Idioten er for dum å innse hvilken tosk han ser ut som den tispa han er. Hva ville du forvente av geniene som blir med i NATO, slik at landet deres kan bli målrettet og tilintetgjort i løpet av minutter? Du kan ikke fikse dum!

 • Tony .w

Two Tall Jones, så lenge lønnsslippen fortsetter å komme, hvorfor skulle han bry seg

 • TheDruid

«…. på grunn av at det ikke er etablert noen sannsynlige mistenkte,…..! Ha, ha, ha, ha, ha,……………. HØYRE! INGEN MISTENKTE! Ha, ha, ha, ha,….. Behage hjelpe meg …. Jeg kan ikke slutte å le…….

(Her slutter merknadene)

… og mange flere fulgte


Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Forrige artikkelNorthwestern University truet studenter med fengsel for å dele ut parodiavis
Neste artikkelDrømmen om Stor-Israel og det globale maktspillet