Globalistene har begynt å kutte elektrisiteten i Australia

0

I et podcast-intervju med Maria Zeee forklarer senator Malcolm Roberts at australske myndigheter har begynt å kutte strømmen til bedrifter og private husholdninger.

Av Nina Cappelen.

Det australske statlige kraftselskapet Energex har begynt å kutte strømmen til 170 000 australske hjem og bedrifter gjennom smartmålere. De ødelegger elektrisiteten ved å gjøre den ustabil og stoppe den, sier han. Senatoren sier at dette handler om to ting; kontroll og overføring av velstand til eliten. Myndighetene stenger ned elektrisiteten uten å ha en backup, og det midt på sommeren der folket er avhengig av aircondition, sier han. Roberts sier at frakobling av strømmen er et resultat av en avtale inngått mellom FN og WEF i 2015, og viser til Henry Kissinger sine berømte ord: “Who controls the food supply controls the people. Who controls energy can control whole continents. Who controls money can control the world”.

Roberts hevder at globalistene vil avindustrialisere hele den vestlige verden, og at de benytter hersketeknikker som frykt, kontroll, mobbing, og trusler for å oppnå sine mål. De vil også kontrollere dine solceller, sier han.

På spørsmål om hva folket kan gjøre med dette, svarer han slik: “Folk må nekte å installere smartmålere og kontakte politikerne i sitt område for å få dem til å forstå alvoret i situasjonen”. Han omtaler australske politikere som “ignorante, dumme, og uten ryggrad”. Det er bare en håndfull politikere som vet hva som foregår, sier han. Roberts oppfordrer også folk til å stemme på politikere som åpent går imot denne politikken. Folk må våge å si ifra selv om de risikerer å bli upopulære, mener han.

“Who controls the food supply controls the people. Who controls energy can control whole continents. Who controls money can control the world”.

– Henry Kissinger

I Sør-Afrika har utkoblingen av strømmen gått enda lenger. Det som startet med en times utkobling har nå blitt til 10 timer pr dag.

I Norge på Debatten på torsdag var temaet etablering av Google-senteret i Skien. Her gjorde Kent Andersen i Document panelet oppmerksom på at all strøm basert på vindkraft krever backup. Av den enkle grunn at det ikke blåser hele tiden. Men det liker ikke tilhengerne av “det grønne skiftet” å snakke om. Det ødelegger inntrykket av hvor fint det skal bli. Google har kjøpt all strøm fra Tellenes vindpark, bygget av BlackRock, og vil få vannkraft hvis det kniper.

Om to år vil kraftoverskuddet være brukt opp. Det vil altså bli mangel på strøm i Norge, og det er tilsiktet. Nå vet du hvorfor.

Forrige artikkelDe visste knapt noe om landet, men skulle likevel bombe det
Neste artikkelPressen vs «den brysomme mannen»