Britiske bønder rasler med høygaflene

0

Vi er ikke så forskjellige akkurat nå. Vi i Europas land. Vi lever faktisk i den samme verdensdel, med de samme globalistiske agendaene som forsøkes tredd nedover hodene på oss.

Av Lene.

Bønder, og andre som støtter dem, over hele Europa reagerer og samler seg i protest mot de storkapitalistiske, endimensjonale og inhumane krefter som er satt i sving.

Du kan lese mer om disse kreftene som er i ferd med å samle seg, på nettsidene til PFFA (The People’s Food and Farming Alliances). De skriver følgende til sine landsmenn:

Britisk jordbruk er under angrep. Og det betyr at også du er det. Bønder over hele Storbritannia er en viktig del av det å opprettholde vår matsuverenitet. Bonden trenger deg! Og du trenger bonden din! Bli med oss for å lære mer om hva bøndene står overfor, og løsningene vi jobber med. Hvis du ikke er sikker på hva som er galskapen rundt bøndene akkurat nå, så vil denne videoen gi deg et lite innblikk.

YouTube player

Og for mer informasjon om hva Sainsbury’s og lignende matvarekjeder har planlagt for oss, her er en flott artikkel av Sally Beck:

Her kan du blant annet lese om at over 2000 engelske bønder har godtatt Defra-penger for å forlate gårdene sine. Det står også litt om de store matvarekjedene. Sainsbury’s dyrker grønnsaker hydroponisk og planlegger en kunstig kjøtt-fremtid for oss, der ekte kjøtt kan ende opp som et luksus produkt. Dette til tross for at de fleste ernæringsterapeuter vet at å tilføre kroppen vår næringsrik mat av god kvalitet, er en av de beste måtene vi kan ta vare på oss selv og helsen vår.

PFFA satser stort på nettverksbygging. En av de enkleste måtene vi kan få tilgang til sunn kvalitetsmat er fra lokale produsenter og gårdbrukere i området vårt. I Storbritannia introduseres i disse dager flere for hva som kalles Open Food Network. Dette nettverket er dannet for å hjelpe forbrukerne med å finne lokale alternativer å handle fra – eller hjelpe deg som har noe å selge, og som ønsker å benytte alternativer salgskanaler til storkapitalismens menasjeri. Se link til Open food network her:

https://about.openfoodnetwork.org.uk/

Stadig flere ser seg om etter lokale gård og butikk alternativer til de store kjedene, og stadig flere velger også å bli medlem i såkalte fellesgård-jordbruks-prosjekter. Det dukker stadig opp flere av dem over hele Storbritannia.

PFFA oppfordrer også å sette av litt tid til å se denne videoen som Rachel Mathews fra Colchester Watch har satt sammen. Det er en video som blant annet setter matsikkerhet og krisen i jordbruksnæringen inn i en større kontekst:

YouTube player

Les mer på steigan.no om bondeopprør

Forrige artikkelHabilitet er i vinden, men WHO og medisinske tilsynsmyndigheter går klar
Neste artikkelSeierens Janusansikt