Slovakias statsminister: – Vi vil avsløre sannheten om Covid, vaksineskader og Pfizer

0
Slovakias statsminister Robert Fico / Flikr

«Vi vil forklare den slovakiske offentligheten hva som skjedde under Covid.» I sin kraftfulle tale i parlamentet kunngjorde den slovakiske statsministeren Robert Fico opprettelsen av et eget regjeringsoppnevnt sekretariat for å undersøke spørsmål om koronabehandling. Den tar blant annet sikte på å avklare hvordan og hvorfor «Covid-sirkuset» kunne spre seg, hvor ille vaksineskadene egentlig er og hvem som tjente på avtalen mellom Pfizer og EU. Vi har oversatt talen fra Report24 via Vikendi.

«Mine damer og herrer fra det progressive Slovakia og opposisjonen, har dere sett statistikken over hvordan dødsfall av ulike kardiovaskulære årsaker har økt her på grunn av vaksinasjon? Avviser dere den? Selvfølgelig benekter dere dette, dere hevder vaksinasjonen var den beste i verden. Vet dere hvor mange utløpte vaksiner vi har igjen og hvor mye penger som ble bortkastet som et resultat av det? Hva vet dere om medisinsk utstyr og testinnkjøp? Visste dere at vi har bevist en veldig klar forbindelse mellom Trnava-selskapet og en opposisjonspartileder? Kjøp verdt store summer, helt unødvendig. Hva kan dere om ledelse? Hva vet dere at når det kom til vedtak av ulike tiltak, økte forekomsten av sykdommen etter vår mening mye mer enn i andre land?

Og dere lo alle sammen av andre stater, andre land. Dere hånet Russland, som stolte på prinsippet om individuelle pasientbesøk på apotek. Og de taklet det mye bedre enn Slovakia. Vi har hatt 21.000 dødsfall, som vi tilskriver inkompetansen til våre regjeringer siden 2020. For å styre og kun fokusere på økonomiske fordeler og selvfølgelig bøye seg for farmasøytiske selskaper som de har kjøpt enorme mengder med unødvendig medisinsk utstyr og vaksiner fra. Jeg vil ikke engang snakke om det europeiske nivået. Jeg var veldig åpen og sa til presidenten for EU-kommisjonen at det var klart at hun var mistenkt for å være knyttet til det største kjøpet av vaksiner i EU-kommisjonens historie, at hun hadde hemmelige tekstmeldinger fra direktøren for Pfizer. ble utvekslet og latterliggjør den rapporten som ble fullstendig redigert for medlemmer av Europaparlamentet da den ble utgitt.

Hvorfor ble folk gitt forskjellige eksperimentelle vaksiner?

Vi vil aldri forstå sannheten om hvilken rolle farmasøytiske selskaper spilte og hvem som faktisk organiserte hele COVID-19-sirkuset. Med dette i tankene, mine damer og herrer, har regjeringen i den slovakiske republikken besluttet å inkludere et løfte om å løse dette problemet i offisielle kunngjøringer. Det slovakiske folk trenger rett og slett et svar. Folket trenger svar om vaksinasjon. Hva var det egentlig? Hvorfor ble forskjellige eksperimentelle vaksiner gitt til mennesker uten noen testing? Hvorfor fikk folk alle slags medisiner? Hvorfor var det store tester? Hvem kjøpte disse? Hvorfor ble disse kjøpt? Hvor mye ble kjøpt inn? Hvor mye penger ble brukt på det? Vi ender opp med milliarder. Med milliarder!

Du kan vri og snu det som du vil fordi du ikke vet noe annet enn å respektere andres meninger. Du vet, demokrati betyr noen ganger også å respektere andre meninger. Dette er den tredje uken vi snakker om strafferett: ingen fornærmer deg, vi lytter til deg og du snakker. Vi er uenige og har bestemt at vi skal opprette en regjeringskommissær for å håndtere disse spørsmålene. I dag har vi ikke bare utnevnt regjeringssjefen, men ga ham også myndighet til å samle informasjon i ulike institusjoner. Spesielt vil vi ta informasjon fra helseinspektøren. Vi vil sjekke med Nasjonalt helseopplysningssenter.

«…Tidligere regjeringer hadde 21 000 døde mennesker på samvittigheten»

Basert på det vi har tilgjengelig, ønsker vi å vite hva som egentlig skjedde. Jeg tror at Dr. Kotlar, stedfortreder for det nasjonale rådet, er utstyrt med tilstrekkelig informasjon. Jeg ser at han er forberedt, også når det gjelder å holde laget samlet. Jeg ba ham diskutere alt i kabinettet før jeg kom med noen offentlig uttalelse. Og jeg er absolutt, jeg gjentar, absolutt sikker på at arbeidet hans vil gi resultater, som vi vil publisere og fortelle den slovakiske offentligheten hva som virkelig skjedde i denne COVID-perioden ,

I dag vet vi én ting: Tidligere regjeringer klarte absolutt ikke å administrere Covid og overlot 21.000 mennesker til seg selv. Og, som vi alle vet, tjente de mye penger på unødvendige kjøp av diverse medisinske forsyninger og vaksiner. Takk skal dere ha».

Forrige artikkelHvem ønsker gruvedrift til havs?
Neste artikkelOppgjørets dag for Israel