Pompøse milliardærer i Davos fråtser i luksus og ber massene reise mindre og spise insekter

0

Forskerne har funnet ut at alle private jetfly til og fra Davos i løpet av de to første dagene av @Davos2024 for økonomi- og klimasamtaler forårsaket totalt utslipp på 9.700 tonn CO2, tilsvarende utslippene fra om lag 350.000 gjennomsnittlige biler i løpet av en uke.

Her er nettsidene til World Economic Forum. Hvis du har mage til å følge «elitens» selvforherligelse, er det mye stoff her som viser hva de holder på med. Putting a Price on Nature for eksempel. Eller A Long-Term Strategy for Climate, Nature and Energy, og ikke minst den nye frykt-og-kontroll-kampanjen de planlegger: Preparing for Disease X.

Temaet for årets møte er «Rebuilding trust» – Gjenopprette tillit, og det naturlige da er å invitere ingen ringere enn krigsforbryteren Tony Blair:

Oxfam har satt søkelys på at den banden som møtes i Davos representerer de aller, aller rikeste menneskene i verden, de som har doblet formuene sine på bekostning av det fattige flertallet:

Men til gjengjeld er det gode dager og netter for prostitusjonsbransjen:

RebelNews har et eget team i Davos som følger de ultrarike med et kritisk blikk.

Norge betaler mange millioner kroner til milliardærklubben til Klaus Schwab hvert år. Det er penger fra norske skattebetalere som går direkte til de aller rikeste for at de skal pønske ut nye planer for å plyndre og undertrykke oss enda mer.

Hvor lenge skal vi godta at regjeringa bruker norske skattepenger på denne måten?

Hvis du vil studere fenomenet nøyere har steigan.no over 120 artikler om World Economic Forum.

Forrige artikkelTyskland usikre på hvor deres Ukraina-våpen ble av
Neste artikkelPangstart for partiet til Sahra Wagenknecht i Tyskland