Slovakia nekter å undertegne WHOs pandemiavtale

0

Statsminister Robert Fico: «Dette er sludder lagd for å tjene griske farmasøytiske selskaper.»

Slovakia avviser å signere WHOs pandemiavtale – den nyvalgte statsminister Robert Ficos tale som sjokkerte verden:

Fico kaller WHO Pandemic Treaty «sludder oppfunnet av grådige farmaselskaper».

«Hvis noen hadde en annen oppfatning om vaksinasjon mot COVID-19, var de «farlige for samfunnet». Vi gjengir en oversettelse basert på en transkripsjon gjort av kreftforskeren William Makis som er født i Slovakia og snakker språket:

Media skrev åpent, som dere alle husker, og jeg siterer akkurat nå: «at enhver uvaksinert person skal skrike av smerte som en gris. Det er nødvendig å bruke makt hvis noen avviser nålens politikk».

Den ene studien etter den andre bekrefter de skandaløse konsekvensene av massevaksinering med uprøvde eksperimentelle vaksiner. På samme måte erklærer jeg også veldig tydelig at SMER slovakiske sosialdemokrati (det regjerende politiske partiet) IKKE vil støtte styrkingen av Verdens helseorganisasjons makt på bekostning av suverene stater i å håndtere kamper mot pandemier.

Jeg vil si at slikt tull bare kunne ha blitt oppfunnet av grådige farmasøytiske selskaper som begynte å oppfatte motstanden til visse regjeringer mot obligatorisk vaksinasjon.»

Dr. Makis kommenterer dette slik:

Dette er en stor utvikling og har dramatiske globale implikasjoner. Her er et statsoverhode, en statsminister i et europeisk land, som åpenlyst kaller grådige farmasøytiske selskaper for å stå bak den useriøse WHO-pandemiavtalen, i tillegg til de «skandaløse konsekvensene av massevaksinering».

Dette er hva han sa: «Den ene studien etter den andre bekrefter de skandaløse konsekvensene av massevaksinering med uprøvde eksperimentelle vaksiner.»

Det er ingen annen statsoverhode i verden som har hatt guts til å si dette offentlig og så eksplisitt – at dette var «uprøvde» og «eksperimentelle» stikk – han er også det første statsoverhodet i verden som uttaler seg mot obligatoriske vaksinasjoner, og overgrep mot uvaksinerte.

Og hvis lederen av et lite europeisk land, tidligere østeuropeisk kommunistblokk, har mot til å stå opp mot korrupte globalistiske enheter som WHO, WEF og EU-ledelsen, åpner det døren for andre til å finne motet til Slovakia som leder verden ut av den mørke tidsalderen for biologisk krigføring fra farmasøytisk industri og globalistiske institusjoner som WHO og WEF, i et trekk som blir sett på som helt uventet og sjokkerende.

Fico har også fordømt korrupsjon til den ukrainske regjeringa og den økonomiske hjelpen som går til Ukraina – kaller det «kanskje den største korrupsjonen i verden». Han har også til hensikt å undersøke de skandaløse aktivitetene til den forrige regjeringen under pandemien, inkludert «den økonomiske siden av omfattende, ofte fullstendig useriøse kjøp av medisinsk utstyr og vaksiner.» Hvis bare våre politikere fant en brøkdel av denne typen mot til å gjøre det samme.

Kommentar: Motstanden mot WHO-avtalen øker i tolvte time

Daily Telegraph New Zealand skriver:

SUMMARY OF COUNTRY POSITIONS

  • Eleven Members of Parliament in Estonia issued a letter rejecting IHR amendments and the proposed pandemic treaty.
  • New Zealand’s new coalition government will reserve against proposed amendments to IHR.
  • Slovakia’s prime minister announced the government will not support strengthening the WHO.
  • A comprehensive bill by a congressman is gaining traction and public support in the Philippines.
  • Two South African parliamentarians champion the WHO Withdrawal Bill and mobilise on it.
  • A Parliamentarian in the Netherlands filed a letter making a reservation due to lack of due process.
  • Eleven European Union parliamentarians are formally challenging procedural failures in IHR amendments.
  • Bill HR 79 (to defund and exit WHO) was introduced by United States Congressman Andy Biggs.
  • Parliamentarians continue advocating to reject IHR amendments and question the WHO in Japan.
  • A letter from the Australian people communicates rejection of the WHO’s proposed amendments to the IHR.

Forrige artikkelJemen svarer på Israels bombing av Gaza med å angripe flere israelske skip
Neste artikkelKrigsdagbok del 86 – 26. til 29. september 2023