Historisk svik fra Sykepleierforbundet

0
Faksimile fra Sykepleien
Av Kjetil Tveit.

Pressekonferanse i EU-parlamentet 21. november avslørte (igjen) Sykepleierforbundets største svik mot sine medlemmer noensinne, da det ikke lenger etterlates noen som helst tvil om at mRNA-vaksinen aldri var ment til å redusere smitte. Dette har vi visst hele tiden.

Her må hoder rulle, for uten konsekvenser vil korrupsjonen i Sykepleierforbundet eskalere.

Medlemmene betaler kontingent og tror de får hjelp når de trenger det, mens forbundet egentlig er lojale overfor en kommersielle medisinsk mafia. De løftet ikke en finger da sykepleiere i det ganske land ble tvangskvestet med det medisinske eksperimentet som mRNA-vaksinen mot covid-19 jo var.

Leder i Sykepleierforbundet, Lill Sverresdatter Larsen, engasjerte seg personlig i å idioterklære medlemmer som var avventende med å ta den nødgodkjente vaksinen.

I desember 2020 ble det foretatt en spørreundersøkelse over hvor mange medlemmer som ville ta mRNA-vaksinen, og Larsen var ikke fornøyd med at så mange som 47,7% av sykepleierne ville avvente til vi hadde mer kunnskap. Mange av dem hadde nok Pandemrix-bedraget i 2009 med mislykket «nødgodkjenning» friskt i minnet.

I stedet for å gi kreditt til de kloke som ikke umiddelbart kastet seg på medisin-mafiaens siste trend innen Frankenstein-mRNA når den likevel ikke beskyttet gamle og sårbare mot smitte fra helsepersonell – noe Legemiddelverket var åpne om hele tiden – gikk hun «full hersketeknikk» da hun uttalte at undersøkelsen:

«…speiler at det er behov for mer kunnskapsbasert informasjon til befolkningen generelt.» (NRK). Hun forklarer at det er for å «beskytte pasienter og kolleger».

Som om hun satt inne på «kunnskap» … i motsetning til de som visste at man ikke hadde så mye kunnskap enda siden vaksinen var ny.

I februar 2021 snakket Larsen varmt om blant annet AstraZeneca, som hun altså hadde «kunnskap» om, med den følgen at både noen av hennes medlemmer i NSF døde, og pasienter. Det var kunnskapen sin det.

I desember 2021 mente hun at uvaksinerte sykepleiere blant annet skyldtes «lavere kompetanse». Hun kunne like godt sagt at de uvaksinerte var «dumme». Også det at man ikke forstår språket mente hun kunne være en årsak til at man var så dum at man ikke vaksinerte seg.

På toppen av det hele var sistnevnte uttalelse ETTER at tallene viste ny rekord i vaksine-bivirkninger, og mange vaksinerelaterte dødsfall!

Videre forklarer hun i artikkelen:

«Ifølge NSF-lederen må alle, men spesielt de som jobber pasientnært innen helsevesenet, øke vaksineandelen.»

På denne måten var NSF-lederen, i tillegg til å gi inntrykk av at uvaksinerte medlemmer «tar feil» og er «ukvalifisert», igjen i 2021, med på å fortelle at vaksinen har effekt mot smittespredning. For dette er eneste rasjonal for å hevde at de må være vaksinert for å jobbe «pasientnært».

I juni 2021 mente Kai Øivind Brenden, nestleder i (NSF) at det ikke var noe problem med omplasseringen av uvaksinerte – som åpenbart manglet rasjonal – og støttet dermed også opp som nestleder om lederens feilaktige myte at vaksinen hindrer smittespredning:

«Men i helsetjenesten har arbeidsgiver en mulighet til å for eksempel si til en ansatt som ikke er vaksinert, at de ikke kan jobbe med bestemte pasientgrupper…» (Dagsavisen).

Med NSF sin falske «kunnskap» – mot bedre vitende – og fordømmende holdninger til sine medlemmer er det lettere å forstå at de ikke stilte opp i arbeidsrettssaken i Lillehammer. En sykepleier gikk til sak mot arbeidsgiver da hun fikk sparken etter at hun ikke ville bli forskjellsbehandlet som uvaksinert uten grunn (hemali).

Sykepleieren hevdet at hvis arbeidsgiver mente hun smittet mer enn kollegene måtte de framvise evidens i faglitteraturen på at mRNA-vaksinen mot covid-19 hadde effekt mot smittespredning. Dette klarte ikke arbeidsgiver, av den enkle grunn at slik evidens aldri har eksistert!

Vi snakker om både leder og nestleder i NSF som begge ser på uvaksinerte som «problem-medlemmer» når kunnskapen sier noe helt annet. Og begge er åpenbart enige i at «sånne» må omplasseres… men uten grunn!

Vi snakker om en korrupt og råtten ledelse der medlemmene feilaktig stoler på at man stiller opp når det kniper på, men som i realiteten sparker nedover.

Nå har NSF gått ut med at de støtter rettssaker for vaksineskadde. Det skulle nå bare mangle, men hvorfor ikke støtte dem FØR de ble kvestet ved mobbing og tvang… som de selv var med på?

Pressekonferansen i EU-parlamentet

Medlemmer i EU-parlamentet sendte brev med spørsmål til det Europeiske legemiddelverket EMA med noen «ubehagelige» spørsmål som de nå har fått svar på. I går holdt de pressekonferanse som du kan se her, og svarene de fikk bekreftet det mange av oss vet fra før.

Sitat fra brevet parlamentsmedlemmene mottok (maskinoversatt):

«Dere sier at basert på de autoriserte indikasjonene, bør vaksinene «bare gis til individer som søker personlig beskyttelse, og de er ikke autorisert for formålet med å redusere overføring eller infeksjonsrater (overføringskontroll)». «Dere sier også at den autoriserte indikasjonen ikke stemmer overens med bruk fremmet av «farmasøytiske selskaper, politikere og helsepersonell».

Dere har faktisk rett i å påpeke at COVID-19-vaksinene ikke har blitt autorisert for å forhindre overføring fra en person til en annen. Indikasjonene er for beskyttelse av de vaksinerte individene alene.

Produktinformasjonen for COVID-19-vaksiner sier tydelig at vaksinene er for aktiv immunisering for å forhindre COVID-19. I tillegg sier EMA’s vurderingsrapporter om autorisasjonen av «vaksinene at det mangler data om overførbarhet.»

Brevet klargjør altså at COVID-19-vaksinene, spesifikt Comirnaty og Spikevax, ikke har blitt autorisert for å forhindre overføring av viruset fra en person til en annen (for eksempel fra en sykepleier til en sårbar pasient).

EMA påpeker at indikasjonene for disse vaksinene er for å beskytte de vaksinerte individene mot sykdommen COVID-19, ikke for å redusere overføring.

Dette kan ikke bli tydeligere. Sykepleiere over hele landet som har forsøkt å få dokumentasjon fra arbeidsgiver på hvorfor de forskjellsbehandler vaksinerte og uvaksinerte har ikke fått denne dokumentasjonen fordi den ikke finnes. Likevel har de fortsett å forskjellsbehandle.

Også barn og unge som har vaksinert seg for bestemor og bestefar har blitt rundlurt, og fått blødning fra livmorvevet og hjertefeil på kjøpet, samt nevrologiske skader.

Sykepleierforbundet har hele tiden visst at det ikke forelå dokumentasjon som ga dem grunn til å idioterklære sine medlemmer, eller å la være å stille opp for dem.

Avsløring: Myndighetene visste at «vaksinen» ikke beskytter mot sjukdom eller smitte

De har rett og slett, både vært svikefulle ganget med 10, og i tillegg vært med å gi fart på falsk kunnskap som stilte minoritets-medlemmer i et dårlig lys. Dette er meget alvorlig.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelRegjeringa med melding om helseberedskap med pandemi, EU, NATO og overvåking
Neste artikkelNå skal du straffes med høyere renter hvis du ikke adlyder