De fleste israelere som ble drept 7. oktober var i militær alder

0
Jabaliya refugee camp

Israelske og palestinske dødstall fra 7. til 30. oktober er svært avslørende.

Av Max Blumenthal.

De fleste israelere som ble drept 7. oktober var i militær alder. Etter min siste opptelling var nesten 50 % uniformerte soldater på basen og/eller aktivt engasjert i å opprettholde beleiringen av Gaza. Det inkluderer ikke de som bar våpen som privat sikkerhet eller som tjente som reservister.

De som er drept av Israel i Gaza er uforholdsmessig under 18 år og over 30 år. Disse tallene ble samlet fra data om bekreftede dødsfall publisert av Gazas helsedepartement og Haaretz. (Haaretz plasserer for øyeblikket det bekreftede israelske dødstallet til 1087, 323 under det offisielt påståtte tallet på 1400).

Israelske dødsfall etter alder

Dødsfall i Gaza etter alder

Dødsfall i Israel kontra dødsfall i Gaza

Forrige artikkelFor å beholde verdens støtte spiller Israel opp humanitær hjelp til Gaza
Neste artikkel187 land stemte for Cuba i FN, bare USA og Israel stemte imot
Max Blumenthal
Max Blumenthal er sjefredaktør for The Grayzone, en prisvinnende journalist og forfatter av flere bøker, inkludert bestselgende republikanske Gomorrah, Goliath, The Fifty One Day War og The Management of Savagery. Han har publisert artikler for en rekke publikasjoner, mange videoreportasjer og flere dokumentarer, inkludert Killing Gaza. Blumenthal grunnla The Grayzone i 2015 for å kaste et journalistisk lys over USAs tilstand av evig krig og dens farlige hjemlige konsekvenser.