WHO setter Grunnloven til side

0

Vi i Norge vil ikke få vite noe om innholdet i forhandlingene eller ha noen demokratiske påvirkningsmuligheter før avtalen er vedtatt. Heller ikke Stortinget vil behandle innholdet før avtalen er et faktum.

YouTube player

Redaktør Pål Steigan i steigan.no forteller om de kommende tiltakene fra WHO. Se også NRKs Debatten fra 19. oktober 2023: https://tv.nrk.no/serie/debatten/2023… – Skal WHO bestemme over nordmenns helse?

Vi la ut denne videoen rett før programmet på NRK. Den er vel så aktuell etter sendinga.

Det ble sagt så mye usant om WHO og prosessen fram til en revidert WHO-traktat fra myndighetsrepresentantenes side at våre forhåndskommentarer definitivt er på sin plass.

Forrige artikkelNorske femåringer skal forskes på med genterapi
Neste artikkelGår det mot full krig i Midt-Østen?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).