Går det mot full krig i Midt-Østen?

0
Skjermdump fra den meldinga den israelske influenseren Hananya Naftali sendte ut på X / Twitter

På sykehuset som ble bombet var det svært mange kvinner og barn.

Israelsk bombing av baptistsykehus — Feil i etterretning, en tabbe eller helt bevisst?

Av Larry Johnson.
Twitter / X by Hananya Naftali

(Hananya Naftali, en pro-israelsk influenser på sosiale medier som har jobbet som rådgiver på sosiale medier for Israels statsminister Benjamin Netanyahu, o.a.)

Naftali klemte tannkremen over hele disken og strever nå med å stappe den tilbake i tuben. Det kommer ikke til å skje. For sent. Kort tid etter å ha postet denne X/Tweet, tok Naftali den raskt ned og postet denne lammende bullshiten.

Kanskje Naftali nå forteller sannheten. Det betyr at hans første X-melding var en løgn (dette gir deg litt innsikt i hvordan propagandakrigen spilles). Men kanskje tilbakekallingen hans er løgn. Vi vet med sikkerhet at det ikke var noen store mengder Hamas-våpen – det var ingen sekundære eksplosjoner som vanligvis skjer når et våpenlager går i luften. Det betyr at hans opprinnelige X-innlegg avslører en ødeleggende israelsk etterretningssvikt. Israel mottok målrettingsinformasjon og klarte ikke å verifisere bona fides ( i god tro, red.). Her er et kritisk spørsmål – hvem ga informasjonen som ble brukt til å målrette mot Baptist Sykehuset? Ble denne informasjonen gitt til Israel for å lokke dem til å bombe sykehuset, eller kom de israelske analytikerne på dette på egen hånd?

Vi vet fra rikelig med videobevis i Ukraina at ukrainske tropper rutinemessig brukte sykehus og skoler for å skjule militært personell og utstyr. Så det ville ikke være noe unikt for Hamas. Det er ganske tydelig at russerne passet på å sikre at det ikke var sivile når de traff de ukrainske militærstillingene. Hvis det hadde vært flere titalls eller hundrevis av sivile inne i disse bygningene da de ble truffet, ville sosiale medier, drevet av vestlig etterretning, blitt oversvømmet med videoer og bilder av døde kvinner og barn. Det skjedde ikke.

Det er ikke tilfelle her. Kvalme, grufulle videoer flommer over sosiale medier. Her er et eksempel — ADVARSEL. (Jeg deler dette for at du skal forstå hva som nå gir næring til enormt raseri blant arabere og muslimer rundt om i verden.)

(det ligger en rekke videoer på L: Johnsons blogg som kan sees ved å gå inn på den her. De inneholder grufulle scener etter bombingen av dette sykehuset. Vi viser dem ikke her. red.)

Dette angrepet setter i gang en rasende reaksjon i hele den arabiske og muslimske verden. Jeg frykter at vi har krysset Rubicon og det er ingen vei tilbake. Jeg tror dette vil presse Hizbollah inn i kampen med hele sin styrke. Her er en video av sinte tyrkere som stormet ut i gatene i Ankara i kveld.

Israels insistering på at dette ble gjort av Hamas vil ikke bli lyttet til i hele den arabiske og muslimske verden. De kjøper det ikke. Israels eneste håp om å uskadeliggjøre dette anspente, farlige øyeblikket er å produsere bunnsolid etterretning som beviser at missilet/bomben ikke kom fra Israel. Dette er den typen hendelse, som George Floyds død, som kan antenne en regional krig. Det spiller ingen rolle nå om Israel faktisk er skyldig. Den avgjørende faktoren er troen blant de arabiske og muslimske nasjonene om at Israel gjorde det. Jeg tror ikke en herkulisk diplomatisk offensiv kan avverge marsjen til krig. Jeg ber til Gud om at jeg tar feil.


Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av Son of the New American Revolution.

Israeli Bombing of Baptist Hospital — Intelligence Failure, a Mistake or Deliberate?

Oversatt og publisert av Derimot.no.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelWHO setter Grunnloven til side
Neste artikkelThe Westminster Declaration: «Åpen diskusjon er den sentrale bærebjelken i et fritt samfunn»
Larry C. Johnson er en veteran fra CIA og utenriksdepartementets kontor for bekjempelse av terrorisme. Han er grunnlegger og administrerende partner av BERG Associates, som ble etablert i 1998. Larry drev opplæring for USAs spesialstyrker i 24 år. Han har blitt utskjelt av både høyre og venstre.