Norge pøser ut penger til meningsløse prosjekter

0
Patriotic clown during election day

Hvem gir marsjordren?

Av Jan Hårstad.

Det går knapt en uke uten at vi leser at Norge skal gi store penger til tenkelige og utenkelige prosjekt utenlands. Dette er så omfattende å følge at det innebærer heldagsbeskjeftigelse. Infoen om disse pengegavene spres i små NTB-meldinger og det finnes knapt noen som holder regnskap med dette.

26. september ble det meldt 170 millioner kroner til «klimajournalistikk» som holder til i Pulitzer Center i USA. Norads budsjett dette.

Strategisenteren Atlantic Council finansieres også stort fra Norge. Men nylig gikk da EU-kommisjonen ut med melding om EU skal utvides med 8 nye medlemmer, det var Ukraina og seks stater i Balkan-regionen.

Hva skjer i Norge da? Umiddelbart melder Forsvarets Forum at Norge skal levere 40 lastebiler og 36 feltvogner til en av de nye EU-statene: Nord-Makedonia. Så skal Bosnias forsvar styrkes med 1,4 millioner kroner. Eller var det milliarder.

Pytt pytt. 

Så skulle det gå 23 milliarder kroner til subsidiering av HAVVIND som naturligvis er et påkrevd EU-prosjekt for Norge ville klare seg utmerket uten vandalisering av havene våre.

Altså: trenger man «norske politikere»? Kan man ikke heller opprette det gamle ADMINISTRASJONSRÅDET fra 1940 som organiserte det tyske omlegget av viktig industri i Norge? Hva skal vi med dette dårlige teater som heter norsk politikk? Hovedbeskjeftigelsen er å tjene penger på krigsaksjer og opptre som mellommenn/kvinner for den nye koloniseringen av Norge. Eliten blir styrtrik på det.

Det er knapt grenser for hvor motbydelig eliten i Norge nå ter seg. Aldri har behovet for et politisk parti vært mer påkrevd. Med denne linja forsvinner Norge i sumpen.


KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelArmenske sivile flykter fra Nagorno-Karabakh etter ny offensiv fra Aserbajdsjan
Neste artikkelRegjeringa Støre og milliarder ut av vinduet til «grønn omstilling»