Kreftekspert: Vaksinene gir kreft – de må forbys nå

0
Angus Dalgleish

Angus Dalgleish, professor i onkologi (kreftforskning, o.a.) ved St George’s Hospital Medical School, London sier:

«På slutten av fjoråret rapporterte jeg at jeg så melanompasienter som hadde vært stabile i mange år fikk tilbakefall etter deres første booster (deres tredje injeksjon). Jeg ble fortalt det var bare en tilfeldighet og å tie om det, men det ble umulig å gjøre det. Antallet pasienter som ble rammet har økt siden den gang. Jeg så ytterligere to tilfeller av krefttilbakefall etter boostervaksinasjon hos pasientene mine denne siste uken.

Andre onkologer har kontaktet meg fra hele verden, inkludert fra Australia og USA. Konsensus er at det ikke lenger er begrenset til melanom, men at økt forekomst av lymfomer, leukemier og nyrekreft sees etter booster-injeksjoner. I tillegg rapporterer kolorektalkreftkollegene mine om en epidemi av eksplosive kreftformer (de som viser seg med multiple metastatiske spredninger i leveren og andre steder). Alle disse kreftformene forekommer (med svært få unntak) hos pasienter som har blitt tvunget til å ta en Covid-booster enten de hadde lyst eller ikke, for mange slik at de kunne reise.

Så hvorfor oppstår disse kreftformene? T-cellesuppresjon var min første sannsynlige forklaring gitt at immunterapi er så effektiv ved disse kreftformene. Imidlertid må vi også nå vurdere DNA-plasmid og SV40-integrasjon for å fremme kreftutvikling, en funksjon som er gjort enda mer bekymrende av rapporter om at mRNA-spikeprotein binder p53 og andre kreftsuppressorgener. Det er veldig tydelig og veldig skremmende at disse vaksinene har flere elementer som kan forårsake en perfekt storm i kreftutviklingen hos de pasientene som er heldige nok til å ha unngått hjerteinfarkt, blodpropp, hjerneslag, autoimmune sykdommer og andre vanlige bivirkninger på Covid-vaksinene.

Å gi råd til boostervaksiner, slik det er nå, er hverken mer eller mindre enn medisinsk inkompetanse; å fortsette å gjøre det med opplysningene ovenfor er en medisinsk uaktsomhet som kan medføre en forvaringsdom.

Ingen hvis eller men lenger. Alle mRNA-vaksiner må stoppes og forbys nå.»


Les også artikkelen til professor Dalgleish:

mRNA ‘vaccines’ must be banned once and for all

Les også: Vaccine dangers: Is this the strongest evidence yet?

“Turbo Cancers” Are Decimating Young Doctors: 54 Cases Examined

Og naturligvis:

Oppfinnerne av mRNA-vaksinen fikk Nobelprisen i medisin for 2023

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelOm placebo og Covid19-vaksinene
Neste artikkelNorges Bank kjører hardt på for digitale sentralbankpenger
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.