Folkemordet er utsatt på grunn av værforhold

0
Blinken besøkte kongen av Jordan / skjermdump fra video
Av Pepe Escobar.

Twitter / X

Hegemonens «ledelse» opptrer som den velkjente gjengen med – livredde – hodeløse kyllinger. De sendte sin smertefullt pinlige utenriksminister til Jordan – som er omtrent den eneste arabiske regjeringen som ville snakke med ham på dette kritiske stadiet.

Den lille kongen fortalte Lille Blinkie i utvetydige ordelag: verken Jordan eller den arabiske verden vil tolerere en etnisk rensing av Gaza.

Det er derfor vi nå har fått utsatt denne bakkeinvasjonen «på grunn av været»-operetten – som bare lurer deler av de allerede zombifiserte NATOstan-massene.

Telefonsamtalen for noen dager siden mellom MbS og Raisi gjorde det klart at Iran og Saudi-Arabia er fullstendig synkrone med Palestina.

Amerikanerne er helt livredde. Hvis de gir grønt lys for det forestående folkemordet, er det ikke bare farvel til alle «allierte» i Vest-Asia – og utover.

Det vil være en krigserklæring mot ALLE islams land – for hvem en Nakba 2.0 er hinsides enhver rød linje.

Og samtidig vil det forsegle den definitive fremmedgjøringen til det overveldende flertallet av det globale sør/globale flertallet – uten noen vei tilbake.

Det er derfor – fra ingensteds – det dukker opp noen få artikler om den israelske bombemassakren i kollektive vestlige mainstream-medier.

I det minste kan noen eksepsjonalister med en IQ over romtemperatur se det gale i å ofre Hegemonens geopolitiske «interesser» på alteret til en dypt korrupt, inkompetent sionistisk psykopat.


Selv CNNs nyhetsanker ble sjokkert da han skjønte rekkevidden av det som er i ferd med å skje:

Les også:

Aaron Maté: The roots of Israel’s ethnic cleansing in Gaza

FNs spesialrapportør for menneskerettighetssituasjonen i de palestinske områdene Francesca Albanese : «Vi er vitne til en andre Nakba, men i større skala»

«Det er en alvorlig fare for at det vi er vitne til kan være en gjentakelse av 1948 Nakba, og 1967 Naksa, men i større skala. Det internasjonale samfunnet må gjøre alt for å hindre at dette skjer igjen, sa FN-eksperten.

Hun bemerket at israelske offentlige tjenestemenn åpent har tatt til orde for en annen Nakba, betegnelsen på hendelsene 1947-1949 da over 750.000 palestinere ble utvist fra sine hjem og landeiendommer under fiendtlighetene som førte til opprettelsen av staten Israel. Naksa, som førte til Israels okkupasjon av Vestbredden og Gazastripen i 1967, fordrev 350.000 palestinere.

«Israel har allerede utført masse etnisk rensing av palestinere under krigens tåke», sa eksperten. «Igjen, i selvforsvarets navn, søker Israel å rettferdiggjøre det som vil utgjøre etnisk rensing.»

Forrige artikkelSykepleierforbundet støtter rettssaker for vaksineskadde
Neste artikkelPristilsyn og Konkurransetilsyn
Pepe Escobar
Pepe Escobar er spaltist i The Cradle, redaktør i Asia Times og en uavhengig geopolitisk analytiker med fokus på Eurasia. Siden midten av 1980-tallet har han bodd og jobbet som utenrikskorrespondent i London, Paris, Milano, Los Angeles, Singapore og Bangkok. Han er forfatter av utallige bøker; hans siste er Raging Twenties.