Sykepleierforbundet støtter rettssaker for vaksineskadde

0
Illustrasjonsfoto

Advokat Kjell Inge Ambjørndalen har nesten ti saker for sjukepleiere som krever erstatning for skader de mener de har fått av koronavaksinen. Sakene kjøres sammen med Norsk Sykepleierforbund og har fått bred omtale i en artikkel på NRK.no og har også blitt tatt opp i NRK radio.

NRK skriver 12. oktober:

Sjukepleiar «Linda» blei sjuk like etter at ho hadde tatt koronavaksinen, og er overtydd om at det skuldast vaksinen. – Eg kjem nok ikkje til å ta nokon vaksinar til!

«Linda» er sjukepleiar og forskar. Eller rettare; ho var sjukepleiar og forskar. Ho blei sjuk like etter at ho hadde tatt koronavaksinen, og er overtydd om at ho blei sjuk av vaksinen.

– Eg hadde aldri trudd at frå ei veke til den andre så kunne ting endra seg på denne måten, seier «Linda» når vi møter henne.

Usikker på framtida, og om ho skal søkje ny jobb igjen, vil ho ikkje vil stå fram med sitt rette namn.

Ho er ein av fleire som no ber Norsk Sykepleierforbund om hjelp til å nå fram med erstatningskrav. Fleire andre kollegaer er som henne overtydde om at dei er offer for koronavaksinen.

«Linda» meiner svekka korttidsminne, utmatting og smerter skuldast vaksinestikket ho fekk i armen ein maidag i 2021. AstraZeneca-vaksinen var då fasa ut, og ho var glad ho skulle ta Pfizer.

– Eg hadde ingen plager dei første dagane, men ni dagar etterpå blei eg brått dårleg. Eg sat på heimekontoret mitt framføre PC-en då eg mista følelsen i leppene og blei litt blåaktig.

Ho blei henta i ambulanse for det var symptom på hjerneslag.

Men Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) avviser at vaksinen er årsak til at hun ble sjuk.

En lege fleire hundre mil unna vurderte «Linda»s helsetilstand, og hevder at vaksinen ikke er årsak til plagene. NPE avslår derfor erstatningskravet.

Advokat Kjell Inge Ambjørndalen kjører fleire saker for sjukepleiarar etter samarbeid med Norsk Sykepleierforbund. Han hevdar at NPE ikkje bryr seg om dommen som blei avsagt i Høgsterett i 2015.

– Norsk Pasientskadeerstatning vel å ignorere norsk Høgsterett. Det er den instansen som kunne bidratt til å gjera det økonomisk betre for denne gruppa. Dette erstatningssystemet skal vera ei redning for dei som er uheldige etter vaksine. Slik fungerer det ikkje når NPE jobbar på den måten dei gjer, hevdar advokaten.

På spørsmål om han ikkje berre er usamd med NPE, og at dei kanskje kan ha rett, svarer han:

– Nei, dei har ikkje rett. Dei følgjer ikkje Høgsteretts kriterier, hevdar Ambjørndalen.

Demningen kommer til å briste

Vaksineskadene og vaksinedødsfallene er gått opp i enorme antall. Dette dokumenteres i stadig større grad over hele verden. Men helsebyråkratiet og myndighetene prøver å holde fortet så godt de kan, for de vet at når denne demningen brister, så er det hele systemets troverdighet, hele koronakampanjen og hele denne vaksinakampanjen med en eksperimentell genterapi som står på spill. De politiske og økonomiske konsekvensene vil bli enorme. Mange av disse helsebyråkratene vet at de sjøl har vært medvirkende, så de tør ikke, kan ikke, vil ikke se.

Men demningen kommer til å briste, og det at pasienter som «Linda» nå føer sin kamp, det at Norsk Sykepleierforund deltar i sakene og at regimetro medier som NRK omtaler det på en saklig og informativ måte er tegn på hvilken vei vinden blåser.


Les også:

SUMMER OF DIED SUDDENLY – FIREFIGHTERS – COVID-19 mRNA Vaccine Mandated profession continues to have sudden deaths – June to September 2023 – 20 deaths

Forrige artikkelEr ADHD virkelig?
Neste artikkelFolkemordet er utsatt på grunn av værforhold