Skaden forårsaket av masker

0

En ny studie antyder at overflødig karbondioksid pustet inn av maskebrukere kan ha store helsemessige konsekvenser. Dette skriver Jeffrey H. Anderson.

Vi siterer en del avsnitt fra artikkelen:

The Harm Caused by Masks

Det fortsetter å komme stadig sterkere bevis på at maskepåbudene kanskje var den verste folkehelseintervensjonen i moderne amerikansk historie. Mens man konkluderte med at det å bære masker «sannsynligvis gjør liten eller ingen forskjell» for å forhindre spredning av virus, understreket en nylig Cochrane-studie også at «mer oppmerksomhet bør rettes mot å beskrive og kvantifisere skadene» som kan komme av bruk av masker. En ny studie fra Tyskland gjør nettopp det, og den antyder at overflødig karbondioksid pustet inn av maskebrukere kan ha betydelige negative effekter på helsen deres – og, når det gjelder gravide kvinner, deres ufødte barns helse.

Maskebærere puster inn større mengder luft som burde vært drevet ut av kroppen og sluppet ut i det fri. «[En] betydelig økning i karbondioksid som oppstår mens du bærer en maske er vitenskapelig bevist i mange studier,» skriver de tyske forfatterne. «Frisk luft har rundt 0,04 % CO2,» noterer de, mens kronisk eksponering ved CO2-nivåer på 0,3 prosent er «giftig.» Hvor mye CO2 puster maskebrukere inn? Forfatterne skriver at «masker bærer en mulig kronisk eksponering for lavt nivå av karbondioksid på 1,41–3,2 % CO2 av den inhalerte luften i pålitelige menneskelige eksperimenter.»

Med andre ord, mens åtte ganger det normale nivået av karbondioksid er giftig, tyder forskning på at maskebrukere (spesielt de som bruker masker i mer enn 5 minutter av gangen) puster inn 35 til 80 ganger normale nivåer.

Den tyske studien, en omfattende gjennomgang av eksisterende forskning, hadde som mål «å undersøke de toksikologiske effektene av ansiktsmasker i form av reinhalering av CO2 på utvikling av liv, spesielt for gravide kvinner, barn og ungdom.» De to sistnevnte gruppene har selvfølgelig vært blant de som oftest ble utsatt for maskepåbud på skolene, til tross for Covids lave risikonivå for dem og bevisene på at masker ikke fungerer.

Hva kan det å puste for mye karbondioksid gjøre med deg? Forfatterne skriver at «ved nivåer mellom 0,05 % og 0,5 % CO2,» kan man oppleve en «økt hjertefrekvens, økt blodtrykk og generelt økt sirkulasjon med symptomene hodepine, tretthet, konsentrasjonsvansker, svimmelhet, rhinitt og tørr hoste .» Nivåer over 0,5 prosent kan føre til «redusert kognitiv ytelse, svekket beslutningstaking og redusert hastighet på kognitive løsninger.» Utover 1 prosent, «de skadelige effektene inkluderer respiratorisk acidose, metabolsk stress, økt blodstrøm og redusert treningstoleranse.» Igjen, maskebrukere puster sannsynligvis inn CO2-nivåer mellom 1,4 prosent og 3,2 prosent – ​​godt over noen av disse tersklene. Dessuten, «Testmetabolisme og celleånding har vist seg å bli hemmet i økende grad av økende nivåer av CO2.»

Så høyt blodtrykk, redusert tenkeevne, luftveisproblemer og reproduksjonsproblemer er blant de mange mulige resultatene av å effektivt forgifte seg selv ved å puste inn for mye karbondioksid.

Faktisk, ifølge forfatterne, eksisterer det «omstendighetsbevis for at populær maskebruk kan være relatert til nåværende observasjoner av en betydelig økning på 28% til 33% i dødfødsler over hele verden og en redusert verbal, motorisk og generell kognitiv ytelse på to fulle standarder avvik i poengsum hos barn født under pandemien.» De siterer ferske data fra Australia, som «viser at nedstengningsbegrensninger og andre tiltak (inkludert masker som har vært obligatoriske i Australia), i fravær av høye forekomster av COVID-19-sykdom, var assosiert med en betydelig økning i dødfødte fødsler.» I mellomtiden ble «ingen økt risiko for dødfødsler observert i Sverige,» som berømt trosset folkehelsekabalen og gikk sine egne veier med å utforme sin Covid-politikk.

Masketvangen var unødvendig og helseskadelig

Vi skrev i 2021:

Den tyske studien sier at masketvangen har ført til nedsatt tenkeevne

Dette er også vårt inntrykk uten å ha gjort noen vitenskapelige studier.

Forrige artikkelStår tysk bygningsindustri foran sammenbrudd?
Neste artikkelStol på vitenskapen!