Hvorfor er Erna Solberg så besatt av å bøye regelverk?

0
Erna Solberg på scenen i World Economic Forum i 2017.
Av Kjetil Tveit.

I 2017 satt hun i verdens økonomiske forum (WEF) og forklarte viktigheten av å kunne bøye regelverket i tilfelle det skulle komme en pandemi. På scenen sa hun følgende:

«Vi er gode til å bøye alle disse regulatoriske systemene når folk dør. Men når vi bare tenker på potensialet for at folk dør, da vil muligens rollen til det regulative systemet gå for tregt.»

Man kan lure på hvorfor forsamlingen av de 1 000 største firmaene på jord, WEF, er så opptatt av globale kriser at de sitter og planlegger dem 3 år før de skjer, og hvordan de da eventuelt skal «bøye» regelverket i så fall.

Og hvorfor ikke heller jobbe for et godt regelverk? Hvorfor var planen å bryte dem?

Forklaringen kan ligge i at for hver eneste globale krise, tjener de mer penger. Faktisk ble de 10 rikeste på jord rikere bare under koronakrisen (frem til januar 2022), enn de siste 14 årene til sammen.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Bjn0a0/ny-rapport-pandemien-har-foert-til-grotesk-ulikhet

I tillegg vil enhver krise legitimere WEF sin våte drøm om en FN-styrt verdensorden der de selv sitter og trekker i spakene. Globale kriser legitimerer global autoritær styring.

Rikmannsklubben WEF gjorde nemlig en omfattende samarbeidsavtale med FN i 2019. Dette kan du lese mer om i Aftenposten Innsikt i artikkelen om når global helse blir business.

https://www.aftenposteninnsikt.no/verden/n-r-global-helse-blir-business

Bøyde Solberg regelverket da pandemien senere var en realitet, slik hun hadde «lovet» i WEF tre år i forveien?

Ja det gjorde hun. Hun brøt den helligste av alle lover, nemlig grunnloven, da hun stengte ned landet i mars 2020. Bryter man grunnloven, er det et fiendtlig angrep mot selve demokratiet.

https://www.aftenposten.no/norge/i/wezOmd/koronakommisjonen-regjeringen-broet-grunnloven-da-krisen-rammet-norge

Dermed var føydalherrene i Davos i rute med sin plan om et «krise»-indusert globalt overherredømme.

På børsen går det an å kjøpe sertifikater der man «vedder på» at den vil gå ned den første tiden. Disse kan gires. Jo høyere man girer, jo større risiko tar man. En giring på 5 regnes som svært høyt, og gir dermed en svært høy risiko.

Den 10 september bestemte Erna Solberg å skjerpe nedstengningene ytterligere. Når man stenger ned et samfunn skjelver børsene.

Nedstengningene var i strid med FHI, norges tyngste fagorgan, sine anbefalinger da de helsemessige konsekvensene i sum antageligvis ville være negative.

Men ekteparet Sindre og Erna kunne, i likhet med føydalherrene, tjene mye penger på dette. Og i tillegg visste de nok at skurkene i WEF som hun hadde blitt så gode venner med i 2017, ville bli umåtelig fornøyde om hun hausset den innbringende «krisen» ytterligere.

Mellom 3. og 9 september kjøpte Sindre 110.000 sertifikater som «veddet på» børsnedgang. Han var så sikker at han IKKE giret med 5 som er vanlig hvis man aksepterer stor risiko. Han giret med 10! Så sikker var han. Og ganske riktig. Den 10 september stengte Erna «bedriften» Norge ytterligere.

Det var vinn for ekteparet Sindre og Erna sin portefølje. Det var vinn for senere internasjonal karriere for Erna i et av rikmannsklubbens «offentlige» organ. For eks. i FN, EU, eller WHO. Og det var vinn for Ernas umettelige sult på å «bøye regelverket».

De som tapte på det hele var barn ned i 8 års alderen med isolasjonsskader som nå ønsker å ta sitt eget liv, gamle som satt i ensomhet, små og mellomstore bedrifter sine konkursbo som nå skal kjøpes opp av de «krisofile» føydalherrene osv.

(Godt hjulpet av energikrisen designet av de samme. Husk Erna «skar gjennom» på landsmøtet i Høyre og overstyrte partiets ønske om å snakke sant om norsk skog sin evne til å binde CO2. Hun «bøyde regelverket», slik at man kan lage enda mer energikrise.)

Men for ekteparet Solberg var nedstengningene innbringende. Og god tur til Davos Erna og Sindre. For dere er ikke lenger velkomne her.

Dere får «bøye regelverket» der nede.

Jeg vil også tilføye at det er merkverdig at det norske folk ser ut til å være overrasket over at ekteparet Solberg er seriekriminelle etter avsløringene de siste ukene.

Da vanlige folk isolerte seg og fulgte Ernas «regelverk» mens de verket i magen etter å se sine barn og barnebarn, satt Erna selv å «bøye regelverket» da hun inviterte hele familien i sin 60-års gebursdagsfeiring.

Antageligvis liker hun ikke selv å være ensom, og siden fagorganet FHI gikk god for at isolasjon var unødvendig, trengte hun heller ikke isolere seg av smittemessige årsaker.

Er det helt nytt for den norske majoritet at narsissister og psykopater har ett sett med regler som gjelder for andre, og et eget sett for seg selv? Og på hvilken måte er det nytt at narsissister og psykopater er kriminelle?

Hvis hun ikke hadde hatt svekkede sjelsevner, hadde de ikke hatt bruk for henne i det diabolske prosjektet de holder på med i rikmannsklubben i Davos.

Aldri stol på en globalist. Aldri!

De er besatt av en internasjonal lobby. De er fjernstyrte, og de er håndplukkede individer med ekstra narsissististiske egenskaper, eller for sin evne til å være strategisk dumme… eller bare dumme.

Dumskap og ondskap er to sider av samme sak om man dømmer etter resultatene. Det globale prosjektet trenger Erna Solberg, men det gjør ikke vi.

Forrige artikkelAkkurat som ved kriminell innsidehandel
Neste artikkelNRK og det gode hatet