De norske statsterroristene må stilles til ansvar

0
Av Olav Boye.

Det er et år siden terroraksjonen mot Nord-Strøm 1 og 2. Offisielt er saken ikke avsluttet og ingen har blitt dømt for den største ugjerningen i Europa i nyere tid. Ut fra tidligere erfaringer blir krigsforbrytere og terrorister fra ondskapens akse, US-NATO-EU, aldri straffet for sine kriminelle handlinger. Våre allierte står bak drepene på fire og en halv million uskyldige mennesker i Serbia-Jugoslavia, Libya, Afghanistan, Irak, Syria, Jemen, i Afrika og nå også mot russere i Ukraina. Norge er med for fullt, som en ydmyk tjener for USA-EU imperialismen.

NATO-senderen på Marienlyst har servert oss med utenrikspolitiske løgner i lengere tid. Toppen av løgnaktig informasjon fra statskanalen kom fra «reporter» Morten Jentoft, som stammende og usikker kunne informere oss at det var en bande med ukrainere som sto bak terroraksjonen mot Nord-Strøm gassledningene. Hans andre alternativ var at russene sjøl ødela gssledningene. Begge forslagene er dårlige forsøk på å hvitvaske de virkelige terroristene, – USA og Norge.

Det er steigan.no som ennå engang gir oss informasjon som andre media forsøker å skjule eller gir oss løgner ofte basert på NATOs propaganda. På TV møter vi profesjonelle løgner med eller uten uniform eller statsfinansierte professorer som pliktoppfyllende leser opp meldinger de er tildelt fra NATO eller norske imperialister som dominere den politiske eliten i vårt land.  

Vi vet med stor sikkerhet at USAs president Joe Biden og hans krigshauker sa at de ville stoppe Nord Strøm som levert billig gass til Tyskland og Europa. Joe Biden skrøt av at han ville gjennomføre terroraksjonen for å stanse Tysklands avhengighet av Russland. Den amerikanske stjernejournalisten Seymour Hersh har grundig dokumentert at USA er hovedansvarlig, med god hjelp fra CIA, den amerikanske kriminelle etterretningsorganisasjonen og av den norske marinens undervannseksperter. I steigan.nos arkiver finner dere en rekke artikler som dokumenterer hva som har skjedd.

Les: Et år med løgn om Nord Stream

Det er av største viktighet at vårt eget land og vårt rettssystem tatt et oppgjør med våre egne statsterrorister, – i regjeringen, stortinget, den militære ledelsen, i den norske marinen, alle som er medskyldig i denne grove ugjerningen. En må også se på norske media som systematisk har tildekket denne alvorlige terroraksjonen og hvem som står bak. Vi må ta en debatt om norske media skal få statsstøtte til sine feilinformasjoner, som forvrenger den politiske debatten og skaper en nasjon av reaksjonære borgere som krever mer krig mot våre NATO-konstruerte fiender.   

Det norske politi har fått titalls millioner mer til sitt arbeid mot kriminalitet. Det må bli et folkekrav at disse penger også brukes til å avsløre de som står bak statsterroristene utført av vårt eget land. De ansvarlige må stiles for en domstol i Norge, det er ingen grunn til å ha tillit til den såkalte Internasjonale Krigsforbryter Domstolen i Haag. De er bare opptatt av folk med mørk hud og sosialister. Det får være USAs rettsvesen som tar seg av sine statsterrorister. 

Norge vil gjerne seg sjøl som et godt samfunn, som tror på internasjonal solidaritet, rettferdighet og fred. Et slikt rykte er på mange måter ødelagt med våre deltakelser i US-NATO-EUs mange imperialistiske kriger. Terroraksjonen mot Nord-Strøm og våre såkalte allierte i Europa og ikke minst våre øvre krigshandlinger med NATO, mot uskyldig land og folk, må få følger for en ny utenrikspolitikk. Et politikk uten NATO, uten USA og uten EU. Vårt land kan ta initiativ til en all europeiske sikkerhetsordning, slik president Putin har forslått. Det det vil være den beste veien ut av den meningsløse krigen i Ukraina.

De norske ansvarlig for statsterrorismen går fortsatt fri, de kjører i sorte departementsbiler og de fortsetter å spille sine roller som USAs og EUs blinde støttespillere. De gir bort milliarder av norske skattepenger og våpen til det korrupte regime Ukraina, mens de overser viktige oppgaver i det norske samfunnet. I disse dager stille de spørsmål til hvorfor folk ikke avga stemme. Det norske folket har ikke anstendige partier og folkevalgte å stemme på. Det viser at folkestyret gradvis forsvinner, til fordel for markedsstyring og imperialisme. 

Det kan være at Seymour Hershs dokumentasjon ikke er riktig, at USA og Norge ikke er ansvarlig for terrorhandlinger mot Nord -Strøm. Alt tyder på at han har rett. Bare en grundig etterforskning kan gis oss svaret. Kan vi stole på det norske rettsvesen?  Et år etter ugjerningen er det fleste sport grundig fjernet. Det må ikke forhindre det norske rettsvesen til å ta saken og bringe vårt eget politiske lederskap, våre statsterrorister, for domstolen slik at de får sin straff. Norge viser verden at vi tar et oppgjør med våre politiske, kriminelle ledere. Det vil vise at Norge er en rettsstat, som kanskje kan gå i spissen for et mer fredelig og rettferdighet verdenssamfunn. 

Norske politiske leder må ikke slippe unna, det må være et solid folkekrav: De norske statsterroristene må stilles til ansvar og dømmes.

Politianmeldelse mot Støre for Norges rolle i sprengninga av Nord Stream rørledningene

Forrige artikkelNorge vil i helseunion med EU
Neste artikkelStortingspresidenten og Hennes Majestet Keiserinne Farah Pahlavi