De jobber for å kjøle ned jorda – hva kan gå galt?

0

En veldig negativ sak og en litt positiv sak.

Den veldig negative saken er at selskaper og regjeringer over hele verden driver et omfattende, velfinansiert og aggressivt arbeid for å «kjøle ned jorda». Den lille positive saka er at vi har avslørt dette så grundig at det ikke lenger er mulig å påstå at dette er «konspirasjonsteorier fra tinnfoliehatter».

Mange firmaer nekter å «stille lyset sitt under ei bøtte» som det heter i Bibelen i den nye oversettelsen (eller skjeppe, som det het i den gamle som er litterært bedre). De reklamerer aktivt med at de jobber med å avkjøle jorda, slik som Make Sunsets. De reklamerer med at de sprayer skyene for å «kjøle ned jorda».

Teknikken er å spraye et eller annet stoff over skyene for å forandre dem.

Dette er det etter hvert mange selskaper som gjør, og det er skapt en stor flåte av fly som er konstruert for formålet.

Flere lesere sender oss informasjoner om dette og følger også fly de tror holder på med slik spraying. Takk til dere!

Værmanipulasjon med militære formål

Og som alt annet blir også disse og andre teknikker en del av det militære arsenalet. Dette ble kartlagt i hvert fall så tidlig som i 1996 av US Air Force i rapporten Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025.

«Værendring vil bli en del av nasjonal og internasjonal sikkerhet og kan gjøres ensidig … Det kan ha offensive og defensive applikasjoner og til og med brukes i avskrekkingsformål. Evnen til å generere nedbør, tåke og stormer på jorden eller å modifisere romvær… og produksjon av kunstig vær er alle en del av et integrert sett med [militær] teknologier.»

Dette er mer enn 25 år siden. Naturligvis har de militære for lengst utviklet dette, og mye tyder på at de også eksperimenterer med hvordan det kan brukes i praksis.

Et av disse programmene er High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Programmet har en offisiell nettside. Der slås det fast at systemet kan brukes til å påvirke og endre forholdene i ionosfæren. Eller som de skriver:

HAARP-radiobølger varmer opp elektronene og skaper små forstyrrelser som ligner på den typen interaksjoner som skjer i naturen. Naturfenomener er tilfeldige og er ofte vanskelige å observere. Med HAARP kan forskere kontrollere når og hvor forstyrrelsene oppstår, slik at de kan måle effektene deres. I tillegg kan de gjenta eksperimenter for å bekrefte at målingene virkelig viser hva forskere tror de gjør.

Programmet er utviklet av United States Air Force (USAF) og United States Navy.

Myndighetene har ikke innrømmet at det drives geoengineering i Norge

Det er all grunn til å tro at Norge som NATO-land, som et land med avansert meteorologisk kunnskap og et statsapparat som er giret på å «gjøre noe med klimaet» også driver geoengineering.

Vi har fått følgende fra lesere, og vi tror de er på sporet av noe:

Dette flyet eies av og jobber fortrinnsvis utenfor Andøya:

Som eies av:

Royal Norwegian Ministry of Trade and Industry and Kongsberg Defence & Aerospace

Jeg har lastet ned flyvningene til dette flyet og det er åpenbart ute og sprayer, sammen med disse flyene:

Som eies av:

https://www.gfd.de/ueber-gfd/

Som eies av

Airbus Defence and Space. De har 16 fly som er meget aktive.

Disse flyene er ute og jobber over store byer i hele Europa, opp til Andøya i nord og Kreta i sør og så er de plutselig over dammen og forgifter amerikanerne. 

Flyvemønstrene er feks som dette:

Fant et større selskap som lager fly, Pilatus Flugzeugwerke har 194 fly. 

Her er ett av deres fly in action.

Vi har som sagt ingen positiv bekreftelse om at dette dreier seg om spraying av skyer, men man må vel si at vi har sterke indisier.

Fra en annen leser har vi fått denne:

Les mer på steigan.no om geoengineering.

Forrige artikkelHjemmesittervalg med lyspunkter
Neste artikkel«Bidens fase» av Ukraina-krigen begynner