Den nye norske modellen

0

Kameraderi og korrupsjon ER den nye norske modellen.

Det er på tide å innse at kameraderiet, innsidehandelen og alt det snusket som har dukket opp denne sommeren og ettersommeren ikke er uheldige utvekster på et ellers hederlig system. Korrupsjonen og kameraderiet ER systemet.

Sjefredaktør Pål Steigan utdyper:

Systemet er skapt for å gjøre de rike rikere, og for politikerkasten og deres venner er det som å fange fisk i ei bøtte. Og i mellomtida får store deler av befolkninga det stadig vanskeligere med å få endene til å møtes.

I videoen viser Steigan til hvordan reallønna til arbeiderne i USA fulgte utviklinga av produktiviteten i landet fram til ca. 1970. Dette er vist i denne artikkelen:

Forrige artikkelKrig, penger og Amerikas fremtid
Neste artikkelSenator Warren krever gransking av Musk for å hindre angrep på russisk flåte