Uavhengig journalistikk skal bort – den er en trussel mot krigs- og kapitalkreftene

0
Korsfestelsen av Julian Assange - Mr. Fish

Skuespilleren og samfunnsdebattanten Jan Hårstad har tatt fatt i vår artikkel etter samtalen med journalisten Chris Hedges der vi skisserer framveksten av et virtuelt globalt nettverk av gravende journalister. Hårstad mener at vi gjør oss skyld i ønsketenkning. – Red.


Hvem går i strupen på hvem?

Av Jan Hårstad.

Meldingene fra BRICS-konferansen er jo at hele det globale Sør står i kø for å bli medlemmer av BRICS. Og pasjonen bak: nå skal vi endelig bli kvitt Verdensbanken, Det Internasjonale Pengefondet som alltid har vært styrt av vestlige storbanker for dollarens verdenshegemoni. Libanon er bare ett av utallige eksempler: de nevnte igangsatte en økonomisk krig mot Libanon som bokstavelig talt utsultet landet. Meningen var naturligvis å knekke Hizballah via en økonomikrig, men enn så lenge har de ikke lyktes.

Iran, Irak, Syria har vært utsatt for lignende og i Europa vil man gjerne ha en økonomisk krig mot Ungarn som ikke ter seg korrekt.

Sett fra Washington er det som nå skjer intet mindre enn et sjokk. Alle krigene USA/Nato har ført skulle jo befordre at hele verden kom under kontroll av USA og allierte, men det går motsatt vei. USA hadde for kort tid siden rundt 30 billioner dollar i utenlandsgjeld.

Så reiser følgende spørsmål seg? Hva skjer nå? Hvordan vil USA-Nato-verdenen svare på dette med BRICS-revolusjonen?

Tidligere franske president Sarkozy: «Europa danser på kanten til en vulkan.» Hele det etablerte Tyskland jobber natt og dag for å forby AFD som ligger på 22% velgeroppslutning. De vil stoppe tysk krigsaktivisme i Ukraina og de ønsker seg fredskonferanser. Fullstendig uakseptabelt.

Jeg har tidligere skrevet at Google i samarbeid med WHO (helse) og FN skal rense alt de kan på nettet for ukorrekt tale a la AfD. Det er et globalt prosjekt.

Nå hadde Pål Steigan intervjuet journalist Chris Hedges og gjør seg i dag (24.8) tanker om situasjonen. Vel verdt å lese det.

«Konklusjonen på samtalen er at nå som journalistikken har lidd nederlag, ligger håpet hos de uavhengige gravende journalistene som gjennom sine plattformer, blogger og nettkanaler er i ferd med å forme et globalt virtuelt nettverk som sammen går i strupen på det militærindustrielle mediakomplekset og deres politiske redskaper.»

Med all respekt og ære til Pål: dette er etter mitt skjønn vakker ønsketenkning. Det som står på dagsorden for den globalistiske makten i Nato-Zonen er dette:

Det globale virtuelle nettverket skal totalt tilintetgjøres. Prominente personer i det skal som Assange tilintetgjøres, om enn på ulike måter.

NatoZonen har intet annet valg enn å lage en slags Unntakstilstand – Martial Law siktet inn i første rekke på knusing av alternative media. Global martial Law mot uavhengige gravende journalister og politisk opposisjon.

Vi bør være realistiske og ikke håpe oss bort.


Kommentar:

Vi setter pris på refsen fra Jan Hårstad. Vi har aldri vært i tvil om hva den globale eliten tar sikte på. Vi snakker om et totalitært diktatur verden ikke har sett maken til før. At flere journalister kan komme til å følge Julian Assange til høysikkerhetsfengsler, er vi ikke i tvil om. Men vi er i all ærbødighet av den oppfatning at en kamp ikke er tapt før den er utkjempet og at enda så mektige som våre herskere er, så har de sprekker i panseret og betydelige svakheter som lar seg utnytte.

Vi viser gjerne til en kinesisk tenker som sier:

«Den som ikke frykter døden ved tusen stikk, våger å rive keiseren ned fra hesten.»

Og vi tar gjerne innlegg i denne diskusjonen, både fra Jan Hårstad og andre.

Red.

Forrige artikkelDirected Energy Weapons (DEW) er ikke scifi, de er her allerede og klare til bruk
Neste artikkelJeg krasjet et anti-Syria lobbymøte der de planla et nytt kalifat og flere sultsanksjoner