Tyske domstoler går for FULL dystopi

0

Av Off-Guardian.

Det har vært et forbløffende par dager for tyske dommere. Vel, «forbløffende» hvis du har bodd i en hule de siste fire årene.

Mange av dere vet sannsynligvis allerede at satiriker og dramatiker (og hyppig Off-G-bidragsyter) CJ Hopkins blir tiltalt i Tyskland for «spredning av propaganda, hvis innhold er ment å fremme målene til en tidligere nasjonalsosialistisk organisasjon.»

Alt fordi omslaget til boken hans har et hakekors på.

Det er unødvendig å si at anklagene er absurde. Fornærmende altså. Du kan lese CJs førstehåndsberetning om dette tullet her og her.

Alle som ikke er a) dumme eller b) lider av vrangforestillinger kan tydelig se at disse anklagene ikke har noe å gjøre med et arkivbilde av en svastika og alt med innholdet i boken å gjøre. Kort sagt er det politisk motiverte anklager mot en forfatter for å ha kritisert staten. Selve essensen av dystopisk tyranni.

…og 22. august ble han dømt.

Madness: American Satirist C.J. Hopkins Sentenced in German Speech Case

Han risikerer nå 60 dager i fengsel eller en bot på 3600 euro.

Det er tilfelle én, og som vi sier en du sannsynligvis er kjent med hvis du er blant våre faste lesere.

Noe du sannsynligvis ikke har hørt er at nettopp i morges (23. august) dømte en annen tysk domstol en tidligere dommer til to års fengsel.

Hans forbrytelse? Å slå fast at maskeringspåbud i skolene ikke var i samsvar med grunnloven.

Saken dateres tilbake til 8. april 2021, da Weimar distriktsfamilierettsdommer Christiaan Dettmar avgjorde at to skoler i distriktet a) ikke kunne håndheve maskemandater, b) må fortsette personlig undervisning og c) ikke kunne tvinge elever til å teste for «Covid».

Fra Human Rights Blog:

Rettssaken var en barnevernsak i henhold til § 1666 paragraf 1 og 4 i den tyske sivilloven (BGB), som en mor hadde startet for sine to sønner på henholdsvis 14 og 8 år ved den lokale familieretten. Hun hadde hevdet at barna hennes ble skadet fysisk, psykisk og pedagogisk uten noen fordel for barna eller tredjeparter. Samtidig hevdet hun at dette utgjorde et brudd på en rekke rettigheter til barna og deres foreldre i henhold til loven, den tyske grunnloven (Grundgesetz eller Grunnloven) og internasjonale konvensjoner.

Etter å ha lyttet til vitnesbyrd fra sakkyndige vitner, dømte dommeren til fordel for moren, og skrev i sin dom:

Dette er risikoene [ved maskepåbud]. Barna blir ikke bare satt i fare i sitt mentale, fysiske og psykiske velvære av plikten til å bruke munnbind i skoletiden og holde avstand til hverandre og fra andre personer, men de blir også allerede skadet. Samtidig bryter dette med en rekke rettigheter for barna og deres foreldre under loven, grunnloven og internasjonale konvensjoner.

To uker etter at denne kjennelsen ble avsagt, ble dommerens hjem og kontor ransaket av politiet og mobiltelefonen hans ble beslaglagt.

Og nå, to år senere, ble han funnet skyldig i «rettslig forseelse» og først gitt to års fengsel (retten har siden suspendert dommen). «Rettslig forseelse», for ganske enkelt å være uenig med regjeringen.

Ytringsfrihet er den første og mest vitale friheten, uten den er ingen virkelig fri. Et uavhengig rettsvesen er et must for å bevare enhver form for rettferdighet, dommere som bare nikker lydig for regjeringspåbud er byggesteinene i autoritære stater.

Folkets stemme og domstolenes makt arbeider – ideelt sett – sammen for å holde regjeringen ansvarlig.

Og likevel, enten det er i rettsvesenet eller kunsten, er det tyske rettssystemet nå en maskin for å kriminalisere og straffe dissens av enhver art.

… Jeg skulle gjerne ha sammenlignet dette med en annen tysk regjering som pleide å fungere på lignende måte, men jeg har virkelig ikke råd til en bot på 4000 euro.


(Dystopi er et oppdiktet, fremtidig skrekksamfunn, en skildring av et samfunn hvor dårlige krefter har fått overtaket, for eksempel i form av diktatur, kriminalitet eller miljøsammenbrudd. Dystopi står i motsetning til utopi.)


Denne artikkelen ble først publisert av Off-Guardian:

German Courts Are Going FULL Dystopia

Forrige artikkelHva var forspillet til den konflikten som førte fram til krigen i Ukraina?
Neste artikkelEU-direktiv vil koste skjorta
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.