Norway – USA-imperiets støttespiller 

0
USA-soldater kommer til Værnes i 2017. Foto: HÅVARD JENSEN HAUGSETH

Av Jan Hårstad

Kanskje den viktigste webben i Norge er Forsvaretsforum, for der finner vi «The real thing» av militære opplysninger som alle media i Norge skyr som pesten.

Som vi vet er den offisielle mytologien den at Norge er et «fredsland» og den gigantiske militære støtten til Ukraina oppkalles etter flyktningehumanist Nansen. For dem som har glemt det: det dreier seg om 75 MILLIARDER KRONER i perioden 2023-27! Det er sånn at en mister pusten.

Forsvarets Forum bør ha ros for sin artikkel 18. august som på grundig vis redegjør for Norways enorme innsatser militært for oppretthold av det anglo-amerikanske verdenshegemoniet, The New World Order. 

Ingenting tyder på at den militære eliten i Norge forstår at prosjektet er en total fiasko selv om nyheter hver dag forteller at det går på trynet med the great reset.

Det man sa under Irak-krigen var at Norge skulle holde seg unna den. Det samme ble sagt om Balkankrigen, men dette viste seg også å være løgn. Telemarkbataljonen dukket opp på begge steder.

Nå har det i Irak vært store folkelige protester om at USAs styrker må ut. Det forhindrer ikke Norge fra å holde 30 mann på rotasjonsbasis på basen Ain al-assad. I 2022 brukte Norge 115 millioner kroner på å vokte USAs okkupasjon i Irak.

Selv om man hadde trukket seg ut av Afghanistan for lengst, brukte man samme år 33,7 millioner der for å rydde opp etter seg på basene. I perioden 20-21 gikk det med 200 millioner kroner til Afghanistankrigen.

Jordan-aktivisme har kostet oss 35 millioner, Mali kostet i 22, 30 millioner. Kurdistan er ikke bokført i nevnte artikkel, men dette holder lenge før følgende konklusjon.

Hvis ikke USA-Imperiet  hadde hatt en rekke velstående klientstater av typen norway til å understøtte sine krigsprosjekter, er det helt utenkelig at USA kunne fortsette å terrorisere verden med finanskriger og shooting WARs i hver krik og krok.

Det forskrekkelige er at hele den norske eliten, inkludert woke-venstresida, ennå ikke har forstått at USA er i fritt fall og holder seg med forestillinger om Doris Days USA fra 1950-tallet. Bare lutter velstand og lykke overalt.

Enorme media-anstrengelser pågår for å opprettholde illusjoner om USAs demokratiske karakter og valgenes velsignelse. Selv utbredte Document.no hygger seg med den illusjon at bare frelseren Trump fikk makten, ville USA være reddet som verdensdemokratiets Messias.

Og den norske «venstresida» setter pengene sine på de Demokratiske sosialister som er Hundreprosent BIDEN-Loyalister anført av Bernie Sanders og Ocasio-Cortez, the Squad.

Norway er faktisk et katastrofeområde i virkelighetsoppfatning. Bare noen ytterst få Webber med noen hundre aktivister våger å si at dette er det totale Donald Duck som Norge før eller senere vil betale en ekstrem høy pris for. Å være en amerikansk delstat.

Og mer delstat for hvert år som går. Nå er vi en amerikansk militærbase også.


KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKorsfestelsen av Julian Assange
Neste artikkelTrygve Hegnar viser total mangel på innsikt i norsk landbruk