Konspirasjon mot «konspirasjonsteori»

0
Illustrasjon: Shutterstock
Av Harald Reppesgård.

Rød Ungdom handler på autopilot etter Moxnes sin bannbulle mot steigan.no. Det påstås at Steigan er løgnaktig og forvarer Putins krig i Ukraina. Krigen er ikke en proxykrig selv om han til og med henviser til amerikanske kilder. Han er mot Covid-19 hysteriet, er rasist og transofob. Er det noe jeg ikke har med? Disse mantra kommer jevnlig fra noen som kaller seg «venstresida», ja til og med sosialister/kommunister. Selv etter mange oppfordringer møter de ikke Steigan til debatt. Steigans «konspirasjonsteorier»  fordømmes gjennom en organisert konspirasjon mot alt han står for. Denne konspirasjonens innhold er som snytt ut av nesa til NATO-mediene, herunder Klassekampen. Moxnes´ krav om skjematenkning er autoritær og fremmed for en redelig venstreside der argumenter møtes med respekt og åpenhet. Der konspirasjoner mot motstandere ikke forefinnes. Skjematenkning ødelegger dømmekrafta som nok er hovedmotivet i all simpel propaganda.

Steigan.no gjør enestående informasjonsarbeid og er en høyst nødvendig bølgebryter mot den brottsjø av ensidig og fordummende propaganda mot Russland og for USAs kyniske spill med ukrainsk blod og vel 400 000 drepte, mens de militærindustrielle kreftene blomstrer.

Rød Ungdom, Moxnes og ledelsen i Rødt vil bli avkledd sine egne konspirasjonsteorier den dagen det blir fred og historien skal skrives. Steigan.no vil stå på den riktige siden av historien med sine «konspriasjonsteorier» om nei til våpendonasjoner til Ukraina, om å stoppe krigen og starte fredsforhandlinger.

Bedre konspirasjonsteorier finnes ikke.


Forrige artikkelThe Guardian: Hvordan lockdown kan ha gitt «dekning» for dødelig barnemishandling i England
Neste artikkelUSAs klaseammunisjon vil bringe mer smerte og død til sivile i Donbass