Bankkonti stengt på grunn av «feil» Covid-meninger

0

Big Pharma prøver å stoppe og straffe en av sine største covid-vaksine kritikere, Dr. Joseph Mercola. Hans artikler er velkjente for Derimot’s og steigan’s lesere. Det tette forholdet mellom Chase og Big Pharma er åpenbart med angrepet på Mercola, ansatte og deres familier. Chase ignorerte fullstendig Floridas lov som forbyr «finansinstitusjoner å nekte eller stoppe banktjenester basert på politisk eller religiøs tro».

Det samme hendte med Nigel Farage i Storbritannia. Siste nytt: The Expose’s konti stengt av bank og PayPal.

Oversetters anmerkning

Dr. Mercola’s, hans ansattes og familiemedlemmers konti stengt av JP Morgan Chase Bank.

Av Brendon Leslie

Ansatte i et Florida-basert firma med helsemat, sa at JP Morgan Chase Bank plutselig stengte deres personlige bankkonti og firmakonti uten en forklaring. En av de ansatte mener stengingen av kontoene var politisk motivert og på grunn av Dr. Mercolas kontroversielle holdning til covid-19.

En annen Mercola Market ansatt sa at den plutselige beslutningen om å stenge kontoen hennes skaper flere hindringer med å sende penger til mannen hennes, som er sengeliggende med demens på Filippinene. Eieren av Mercola Market, Dr. Joseph Mercola, har kritisert covid -vaksiner og U.S. Food and Drug Administration (legemiddeltilsyn).

Som svar på rapporten sa Chase til Florida’s Voice onsdag at kontoene ikke var stengt av politiske grunner. «Av personvernhensyn kan vi ikke diskutere kundeforhold, men vi stenger ikke kontoer på grunn av politiske tilknytninger, og vi gjorde ikke det i denne saken» sa de.

Mercola Market selger drikker, helsemat, kosttilskudd og andre helseartikler. Den 13. juli mottok Mercola Market, sammen med administrerende direktør, finansdirektør og noen av deres familiemedlemmer, lignende brev fra Chase Bank som sa «de har bestemt seg for å stenge» deres individuelle personlige og forretningskontoer.

Brevene innhentet av Florida’s Voice ga ingen grunn til at kontiene plutselig ble stengt. Florida’s Voice tok kontakt med Chase Bank for å få svar. En talemelding fra en Chase-representant til administrerende direktør Steven Rye sa at årsaken til å stenge hans personlige og kones konti ikke kan avsløres «av juridiske årsaker». Rye mener imidlertid at kontiene hans plutselig ble stengt på grunn av Dr. Joseph Mercolas meninger om covid.

«Jeg tror de stengte alle kontiene på grunn av Dr. Mercolas meninger». «Han har hatt et kritisk syn på hele covid-narrativet hele tiden, og var medforfatter av bestselgerboken The Truth About covid-19 som avslørte sannsynligheten for at dette viruset ble konstruert i et laboratorium finansiert av NIH».

(NIH – National Institutes of Health)

Rye sa at han ble fortalt at barna hans ikke ville kunne ha konti hos Chase Bank i fremtiden. «Det er vanskelig å tro at familien din, kona din, barna dine ikke kan ha en bankkonto på grunn av meningene til arbeidsgiveren din, og de har aldri gjort noe galt» sa Rye. En talemelding fra en Chase Bank-representant oppfordret Rye til å sende inn dokumenter slik at kontoene deres kan revurderes. «Vi kommer til å prøve fordi du er en god kunde av oss» sa Chase-representanten i en telefonsvarer.

Kona til en ansatt fikk sin konto stengt av banken

Amalia Legaspi, finansdirektør i Mercola Market, sa at både hennes og sønnens personlige konti ble oppsagt. Sønnen hennes bruker kontiene til å betale for college. «Jeg mottok brevet i løpet av helgen, og jeg ble overrasket over at vi mottok brev for bedriftskonti med nøyaktige samme ordlyd» sa Legaspi.

Legaspis felles brukskonto med ektemannen, som har demens og er sengeliggende på Filippinene, ble også stengt. Hun bruker kontoen til å sende penger til hans medisinske behov og sa at hun ikke har lov til å åpne en annen bankkonto i hans navn. «Jeg må fremlegge all juridisk dokumentasjon, inkludert attesterte legers erklæring fra Filippinene for å bevise at mannen min ikke er i stand til å håndtere sin økonomi, og be myndighetene om å sette inn pensjonen direkte til min egen personlige konto» sa Legaspi. Når det gjelder selskapets kontoer, sa hun at Chase ikke vil gi dem en grunn for stengingen for å beskytte personvernet til kundene deres.

Dr. Mercola sa at han publiserte artikler om fordelene med vitamin D, sink og quercetin for å styrke immunforsvaret. Han publiserte også vitnesbyrd fra en sykepleier som hevdet at pasienter ble «drept med vilje av ventilatorer». FDA sendte også et brev til Dr. Mercola der de ba ham om å ta «umiddelbare tiltak» med kosttilskuddene legen sa ville hjelpe mot covid, og kalle dem «ikke-godkjente nye legemidler» og som er «feilmerkede».

Guvernør Ron DeSantis signerte en lov i mai som forbyr finansinstitusjoner å nekte eller kansellere tjenester basert på politisk eller religiøs tro. – (Hva vil skje nå?)


Fra Techocrazy, publisert 27 juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk for Derimot.no. Linker i originalartikkelen.
Leslie er grunnlegger av Florida Voice, og har en grad i jornalistikk fra State University New York.
Originalartikkel: JP Morgan Chase Bank Suddenly Terminates Dr. Mercola, Employees And Family Members.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFBI og ukrainsk etterretning planla sensur mot amerikanske journalister
Neste artikkelFarvel Paris: Niger stopper uran- og gulleksporten til Frankrike