FN og WEF: «Vi eier vitenskapen og det bør verden få vite»

0

Av The Exposé

De innrømmer at de sensurerer søkeresultater, og betaler Big Tech & påvirkere for å forme publikums oppfatning om covid og klimaendringer.

World Economic Forum (WEF) avholdt Sustainable Development Impact Meetings i september 2022, samtidig med FNs generalforsamling. På disse møtene erklærte FN-tjenestemenn at de «eier vitenskapen». (WEF har tatt kontroll over finansieringa av FN.)

Les: Hundrevis av frivillige organisasjoner protesterer mot at milliardærklubben WEF har tatt kontroll over FN

De innrømmet også at de samarbeider med Google for å sensurere søkeresultater som ikke passer til de offisielle narrativene, og sikre at deres propaganda er øverst på listen i forhold til ting som «Covid» og «Klimaendringer» og samarbeid med Big Techs sosiale medier for å øke propagandaen om om covid og klima-endringer, alt for å forme opinionen.

«En annen nøkkelstrategi vi har er å bruke påvirkere (også kalt influensere) med stor tilhengerskare, som er ivrige etter å hjelpe med å frembringe budskap til deres følgere, og de var mye mer troverdige for deres følgere enn FN». «Ideen om at all tale er lik er ikke sann». Velkommen til The Great Reset.

På WEFs møte snakket globalistene om å «Takle disinformasjon» der deltakere fra FN, CNN og Brown University diskuterte hvordan man best styrer narrativene. Melissa Fleming, sekretær for global kommunikasjon i FN, fremhevet at FN hadde samarbeidet med flere store teknologiselskaper, inkludert TikTok og Google, for å kontrollere covid- og klimafortellingene mens hun hevdet: «Vi eier vitenskapen».

“We own the science, and we think that the world should know it, and the platforms themselves also do,”

“If you Google ‘climate change,’ you will, at the top of your search, you will get all kinds of UN resources.”

“Another really key strategy we had was to deploy influencers… influencers who were really keen, who have huge followings, but really keen to help carry messages that were going to serve their communities, and they were much more trusted than the United Nations”

“This idea that all speech is equal is not true”

FN hevder å eie vitenskapen, men hvis vi ser nærmere på hvem som finansierer FNs Verdens helseorganisasjon (WHO) – får vi et klarere bilde av hvem som står bak. Historisk sett har Bill og Melinda Gates Foundation, sammen med den Gates-støttede GAVI-vaksinealliansen, bidratt mer til WHO-programbudsjettet enn alle medlemsnasjoner, bortsett fra to land – USA og Storbritannia.

Hvem var det som eide vitenskapen igjen?

Når det gjelder å styre klimafortellingen, sa Fleming at FN hadde samarbeidet med Google, slik at deres autoritative fortellinger skulle vises øverst i søkeresultatene. «Hvis du for eksempel googler ‘klimaendringer’, vil du øverst i søket ditt få alle slags FN-ressurser. «Vi blir mye mer proaktive. Vi eier vitenskapen, og vi mener at verden burde vite det. Men ikke bare i samarbeid med Google.»

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok».

Ideen om å infiltrere og undergrave nettgrupper innenfra med påvirkere, følger anbefalinger fra en Google-støttet RAND-rapport i 2021. Markedsførere bruker samme tilnærming når de bruker sosiale medie-påvirkere, som deretter på en troverdig måte kan kommunisere fordelene ved et produkt til sitt eget publikum på sosiale medier.

WEFs administrerende direktør Adrian Monck, har kalt kritikere av WEFs store Great Reset agenda, representanter for «hvitt overherredømme og antisemitter med desinformasjonskampanjer fra ekstreme høyre kant». Da Monck henvendte seg til CNNs Rachel Smolkin, sa Monck at CNN var en del av en politisk strategi for å «eie fortellingen». «CNN prøver å forstå verden og prøver å etablere fakta, det er også en del av den politiske krigen om hvem som eier narrativet» sa han.

Ifølge MintPress News mottok CNN 3,6 millioner dollar i donasjoner fra ingen ringere enn Bill og Melinda Gates Foundation – den samme organisasjonen som er de største investorene i WHO. Etterforskningen avslørte at Gates også hadde donert hele 319 millioner dollar, til mange av de største og mest innflytelsesrike nyhetsmediene i verden.

Ideen om en stort narrativ er noe som den franske filosofen Jean-Francois Lyotard kalte en «stor fortelling» (også kalt «metanarrativ») som «legitimerer makt, autoritet og sosiale normer» – alt som Great Reset prøver å oppnå. Når WEFs Great Reset har implementert sin fortelling, kan enhver motstridende fortelling avvises som desinformasjon, konspirasjon eller ekstremisme som må sensureres og undertrykkes for alles beste. I ett WEF-møte om å «takle desinformasjon», hørte vi ikke-valgte globalister hevde at de hadde monopol på vitenskapen, og at hovedstrømpressen var deres medspiller i kampen om å eie narrativet.

Storbritannias Kong Charles III, (Prince of Wales på tidspunktet for The Great Reset-lanseringen), sa i juni 2020, «Vi har en gylden mulighet til å gripe noe bra fra denne krisen – dens enestående sjokkbølger kan gjøre folk mer mottakelige for store visjoner om endring». På samme måte sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab at pandemien representerte «et sjeldent, men smalt mulighetenes vindu» til å sette i gang The Great Reset. Hvis noen «grep muligheten» til å utnytte folks frykt under pandemien, ville ikke-valgte globalister og det britiske Kongehuset absolutt stå øverst på listen.

Ved å erklære at de «eier vitenskapen», og samarbeider med store teknologiselskaper for å manipulere søkeresultater for å påvirke opinionen, samt gir millioner av dollar til pressen, viser globalistene igjen sine sanne farger.

Velkommen til The Great Reset.

Å eie vitenskapen fører til å eie fortellingen. Å eie fortellingen betyr å kontrollere tanke og tale. Å kontrollere tanker og tale betyr slutten på det frie samfunn. De ikke-valgte globalistenes autoritære forsøk på å skape et nytt samfunn fra ødeleggelsen av det gamle, blir stadig mer åpenbart og desperat ettersom folkets tillit til de globale elitene fortsetter å smuldre.


Fra The Exposé, publisert 25. juli 2023.
Oversatt for Derimot.no av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og video i originalartikkelen.

Forrige artikkelHvorfor løy Joe Biden?
Neste artikkelRussia-Africa Summit: Afrika som strategisk partner
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.