Hvorfor løy Joe Biden?

0
Joe Biden har hatt mange møter med Hunter Bidens forretningsforbindelser.

Dokumentasjonen i saka mot Hunter Biden viser at president Jo Biden har løyet for det amerikanske folket. Hvorfor løy Joe Biden?

Her er et svært forkortet sammendrag som er gjort av KanekoaTheGreat:

Visepresident Joe Biden møtte Hunter Bidens utenlandske forretningspartnere.

November 2010: Joe Biden hadde et møte med Eric Schwerin – presidenten for Hunters private equity-selskap – i Vestfløyen i Det hvite hus.

November 2011: Joe Biden møtte Chris Heinz – en av grunnleggerne av Hunters private equity-selskap – i Vestfløyen.

Mars 2012: Joe Biden møtte Andres Pastrana Arango – den tidligere presidenten i Colombia som Hunter gjorde forretninger med – i hans personlige bolig.

Desember 2013: Hunter fløy med Joe Biden ombord på Air Force Two til Kina, hvor han introduserte ham for Jonathan Li, en kinesisk forretningsmann.

Februar 2014: Joe Biden spiste lunsj med Hunter og to av Hunters meksikanske forretningspartnere og ble avbildet og ga dem en omvisning i Det hvite hus.

April 2014: Joe Biden møtte Devon Archer – en annen medgründer av Hunters private equity-selskap – i Det hvite hus en uke før Archer ble med i styret i Burisma.

Juni 2014: Joe Biden møtte Manuel Estrella – Hunters latinamerikanske forretningsforbindelse. Etter møtet sendte Estrella en e-post til Hunter: «Hunter, jeg har nettopp møtt faren din! Så spennende!» Hunter svarte: «Jeg er glad at alt endelig kom sammen.»

August 2014: Bilder viser Joe Biden spille golf med sønnen Hunter og Devon Archer mens de begge satt i Burisma-styret.

April 2015: Joe Biden deltok på en middag i Washington, D.C., med Hunters forretningspartnere fra Russland, Ukraina og Kasakhstan.

November 2015: Joe Biden var vert for sønnens meksikanske forretningspartnere – Carlos Slim, Miguel Aleman Velasco og Miguel Aleman Magnani – i hans personlige bolig.

Februar 2016: Biden fløy Hunter og Jeff Cooper – en familiebedriftspartner – til Mexico City for en forretningsreise ombord på Air Force Two.

Mai 2016: Joe Biden møtte Eric Schwerin – den tidligere lederen av Hunters private equity-selskap – til middag i Washington, D.C.

September 2016: Joe Biden deltok på en innsamlingsaksjon for Francis Person – en forretningsforbindelse til Hunter og en tidligere rådgiver på Bidens VP-kontor.

Mai 2017: Joe Biden møtte familiebedriftspartner Tony Bobulinski TO GANGER.

Juni 2018: Joe Biden sendte en tekstmelding til Hunter og sa at han var sammen med Jeff Cooper – en familiebedriftspartner – og at Cooper ønsket å «jobbe» med ham.

Bilder, e-poster, tekstmeldinger og besøkslogger fra Det hvite hus BEKREFTER at disse møtene fant sted. Det er ikke gjenstand for debatt.

Så hvorfor løy Joe Biden?

Forrige artikkelOpera buffa i Ukraina
Neste artikkelFN og WEF: «Vi eier vitenskapen og det bør verden få vite»
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.