Data viser tydelig at covid-vaksinene er en katastrofe for gravide kvinner

0

CDC sa at COVID-vaksinene var helt trygge for gravide kvinner. De løy og de fortsetter å lyve for det amerikanske folket. Her er beviset, og du kan bekrefte det selv.

Steve Kirsch.

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) er den amerikanske regjeringens offisielle database for rapportering av uønskede hendelser etter vaksinasjon. Det er «gullstandarden» for å oppdage sikkerhetsproblemer. Alle amerikanere som har en uønsket hendelse etter vaksinasjon oppfordres av den amerikanske regjeringen til å rapportere det til VAERS.

(«CDC er USAs ledende datadrevne tjenesteorganisasjon som beskytter offentlighetens helse,» o.a.)

VAERS-dataene viser tydelig at COVID-vaksinene er de farligste vaksinene gjennom tidene. Det er rapportert flere uønskede hendelser for covid-vaksinene enn for alle andre vaksiner kombinert i 33-årshistorien til VAERS.

I denne artikkelen vil jeg undersøke antall dødfødsler og spontanabortrapporter sammenlignet med alle andre amerikanske vaksiner gitt de siste 33 årene.

Så vidt jeg vet har ikke dette blitt gjort før.

Det jeg fant burde alarmere alle på planeten: det absolutte antallet dødfødsler og spontanaborter rapportert knyttet til covid-vaksinene er bokstavelig talt «utenfor alle tabeller»: 4 ganger høyere enn for alle andre vaksiner til sammen.

Fordi VAERS er rundt 100 ganger underrapportert, betyr det at COVID-vaksinene sannsynligvis har forårsaket anslagsvis 360.000 overflødige dødsfall.

Du trenger ikke tro meg. Alle, selv mainstream media, kan bekrefte dette for seg selv på mindre enn 60 sekunder. Jeg skal vise deg hvordan i denne artikkelen.

De to søkene nedenfor er for alle vaksiner over den 33-årige rapporteringshistorien til VAERS.

Spørsmål om spontanabort / spontanabort

Det første søket var etter rapporter om spontanabort for alle vaksiner.

Det var 673 spontanabortrapporter for COVID-vaksinen med startdato på dag 0, noe som betyr at de betydelige uønskede hendelsene fra vaksinen STARTET på dag 0. Dette tallet kom fra en Medalerts-forespørsel, og dekket verdensomspennende rapporter fra 7.7.23. VAERS data. Den samme spørringen på CDC Wonder ga 667 for dag 0.

Merk at i noen tilfeller kan spontanabort ikke være på samme dag som startdagen. For eksempel kan en person bli fullstendig slått ut på vaksinasjonsdagen og være ute av stand til å bevege seg. Aborten kan skje dager senere (noen ganger ved neste legetime). Startdagen er fortsatt 0, men ytterligere uønskede hendelser (som selve spontanaborten eller kjennskap til spontanabortet) kan skje senere.

For eksempel, her er det første treffet for COVID-vaksine, dag 0 debut. Dette var en selvrapportert kvinne som fikk Pfizer-skuddet 30.12.20, hadde tegn på spontanabort bare 4 timer senere, og offisielt aborterte 31.12.20.

Jeg var gravid i sjette uke da jeg gjenoppfrisket Pfizer Covid-vaksine. Alt gikk tilsynelatende bra med graviditeten min inntil ca 4 timer etter at jeg fikk vaksinen da jeg gikk på do og tørket og så rosa utflod på toalettpapiret. Jeg begynte da å få milde lavmagekramper. Magekrampene og vaginale blødninger økte jevnt og trutt i alvorlighetsgrad i løpet av de neste 24 timene til jeg til slutt hadde en åpenbar spontanabort kvelden 31.12.2020. Jeg kan ikke unngå å tro at vaksinen på en eller annen måte fikk kroppen min til å avvise graviditeten. Sammen med spontanabortet hadde jeg også ekstrem tretthet med GI-forstyrrelser 31.12.20 – 1.02.2021.

Av denne grunn er det viktig å sjekke de underliggende bivirkningsrapportene hvis du ønsker å få den mest nøyaktige datoen for debut for en BESTEMT bivirkning.

Den nest høyeste vaksinen var HPV-vaksinen med 84 rapporter med start på dag 0. Enhver annen vaksine i historien hadde ubetydelige utslag.

Hovedpoenget er dette: vi bruker nøyaktig de samme kriteriene for forskjellige vaksiner og COVID-vaksinen stikker ut som en sår tommel.

I tillegg var det en enorm andre topp på 519 rapporter ved 15-30 dagers begynnelse. Ingen annen vaksine i historien har vist noe som kan sammenlignes med dette.

VAERS kan være mer enn 100X underrapportert for hendelser av denne art, så det er viktig å ha det i bakhodet når du prøver å estimere antallet faktiske hendelser som har skjedd. Det ble rapportert 3 594 spontane aborter etter covid-vaksinasjoner, så antallet kan lett representere 360 000 overflødige dødsfall. Noen av disse dødsfallene kan selvfølgelig bare være tilfeldigheter.

Men det faktum at de rapporterte spontanabortene er svært lave for alle andre vaksiner over tid, tyder på at VAERS-rapportene bare blir laget når reporteren mener det er en assosiasjon med en vaksine. For eksempel: i 2019 da alle vaksinerte seg normalt, ble det bare rapportert 7 spontane aborter fra alle influensavaksiner til sammen, og 5 av de 7 hadde en dag 0-debut, og INGEN hadde en dag 1-debut.

Faktisk sier den medisinske litteraturen «Det er anslått at så mange som 26% av alle svangerskap ender i spontanabort», så hvis VAERS fanget noen av disse «bakgrunnshendelsene», ville tallene over 33 år være høyere enn grafene nedenfor indikerer.

Med andre ord, det er mer sannsynlig enn ikke at disse rapportene rapporterer faktiske hendelser forårsaket av en vaksine, og det faktum at forskjellige vaksiner har forskjellige hastigheter indikerer også følgende:

Spørsmål om dødfødsel

Her er søkeresultatene for dødfødsel. Et lignende mønster dukker opp. Denne gangen var den nest nærmeste vaksinen TDAP-vaksinen (i rødt). Enhver annen vaksine hadde ubetydelige utslag.

Fra og med 2012 og fortsetter til i dag, anbefalte CDC ALLE mødre å få Tdap-vaksinen under hver graviditet mellom 27 og 36 ukers svangerskap:

Så vi ser i utgangspunktet på 11 år med Tdap sammenlignet med 2,5 år med COVID-vaksinen. Alt annet likt bør vi se 4,4 ganger flere Tdap-rapporter enn COVID-rapporter.

I stedet er det 8,75 ganger mer for COVID-vaksinen på debutrapporter på dag 0, men faktisk lavere enn Tdap på dag 1.

Så det er ingen måte du kan argumentere for at dette er overrapportering. Hvis det er overrapportering, bør forholdet mellom covid/TDAP-rapporter med en start på dag 0 være sammenlignbart med forholdet på dag 1. Det er det ikke. Det er ingen annen måte å forklare dette på enn at vaksinen forårsaket overskuddet.

Flere spontanaborter for COVID-vaksinen enn alle andre vaksiner i historien til sammen!

Det er 3 836 rapporter av totalt 4 711 rapporter for alle vaksiner kombinert i den 33-årige historien til VAERS, uavhengig av startdato.

Så 81 % av alle rapportene i historien kommer fra COVID-vaksinen!

Det dette betyr er at COVID-vaksinene har FIRE GANGER så mange spontanaborter som alle vaksiner i VAERS’ historie til sammen.

Og myokardittrapporter er utenfor alle tabeller sammenlignet med alle vaksiner gjennom tidene!


Denne artikkelen er et utdrag av en artikkel på bloggen til Steve Kirsch:

BREAKING: VAERS data clearly shows that the COVID vaccines are an unmitigated disaster for pregnant women

Forrige artikkelEn hetebølge er ikke verdens undergang
Neste artikkelRussland trapper opp: havna i Odessa ødelagt og blokkert