Agent Zelensky – del 2

0
By David Shankbone - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2646234
Scott Ritter.

Som tidligere etterretningsoffiser har jeg lurt på hvorfor ingen har foretatt en etterforskning om Volodymyr Zelensky, Ukrainas president?

Hans maktovertakelse representerer etter min mening en utrolig manipulasjon av verdensopinionen som vil gå ned i historien som en klassisk casestudie innen sosialpsykologisk ingeniørfag: en vanlig komiker som kom til makten fordi han lovet en etterlengtet fred, som har dratt sine medborgere inn i en blodig krig som bare kan beskrives som en massakre.

Ved hjelp av kolleger og eksperter med førstehåndsinnsikt i Zelensky, har jeg strømmet over dokumenter og video for å produsere en film som fanger denne etterforskningen. Denne historien har så mange vendinger at jeg måtte dele den i to deler.

I den første episoden, presentert her, vil jeg svare på spørsmålet om Zelenskys usannsynlige maktovertakelse, og hvordan den ukrainske presidenten akkumulerte sin enorme rikdom, en sum som bare har blitt større siden krigen med Russland begynte. Og, kanskje viktigst, hvorfor jeg bestemte meg for å kalle denne filmen «Agent Zelensky».

I etterretningsvirksomheten blir hver agent tildelt oppgaver av hans eller hennes behandlere. Når det gjelder agent Zelensky, har jeg identifisert ti forpliktelser som definerer forholdet hans til hans utenlandske etterretningsmestere. Når du har undersøkt hver av disse, blir det klart hvorfor komikeren Zelenskij sa én ting, og presidenten Zelenskij gjorde en annen. Hva er de sanne årsakene bak dagens situasjon i Ukraina? Hva slags operasjon har CIA drevet i Ukraina i løpet av mange år? Du finner svarene på disse og andre spørsmål i del 2 av min undersøkende dokumentarfilm, «Agent Zelensky». Klikk her for å se del 1.

YouTube legger hindringer i veien for denne videoen.

Du kan se den på Rumble:

A Scott Ritter Investigation: Agent Zelensky – Part 2

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDatasentre blir en kreftbyll i norsk energiforsyning
Neste artikkelNorge må betale for egen etterretning
Scott Ritter er en tidligere US Marine Corps etterretningsoffiser som tjenestegjorde i det tidligere Sovjetunionen med å implementere våpenkontrollavtaler, i Persiabukta under Operasjon Desert Storm og i Irak for å føre tilsyn med nedrustningen av masseødeleggelsesvåpen. Hans siste bok er Disarmament in the Time of Perestroika, utgitt av Clarity Press.