Agent Zelensky

0
By David Shankbone - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2646234
Av Scott Ritter.

Som tidligere etterretningsoffiser har jeg lurt på hvorfor ingen har foretatt en etterforskning om Volodymyr Zelensky, Ukrainas president.

Hans maktovertakelse representerer etter min mening en utrolig manipulasjon av verdensopinionen som vil gå ned i historien som en klassisk casestudie innen sosialpsykologisk ingeniørfag: en vanlig komiker som kom til makten fordi han lovet en etterlengtet fred, som har dratt sine medborgere inn i en blodig krig som bare kan beskrives som en massakre.

Ved hjelp av kolleger og eksperter med førstehåndsinnsikt i Zelensky, har jeg strømmet over dokumenter og video for å produsere en film som fanger denne etterforskningen. Denne historien har så mange vendinger at jeg måtte dele den i to deler.

I den første episoden, som blir presentert her, vil jeg svare på spørsmålet om Zelenskys usannsynlige maktovertakelse, og hvordan den ukrainske presidenten akkumulerte sin enorme rikdom, en sum som bare har blitt større siden krigen med Russland begynte. Og, kanskje viktigst, hvorfor jeg bestemte meg for å kalle denne filmen «Agent Zelensky».

Scott Ritter publiserer på Scott Ritter Extra.

Forrige artikkelGlobalistene vil endre samfunnet fundamentalt – og dette skjer i høyt tempo
Neste artikkelMenneskeskapt overdødelig i Norge – hittil tiet ihjel..
Scott Ritter
Scott Ritter er en tidligere US Marine Corps etterretningsoffiser som tjenestegjorde i det tidligere Sovjetunionen med å implementere våpenkontrollavtaler, i Persiabukta under Operasjon Desert Storm og i Irak for å føre tilsyn med nedrustningen av masseødeleggelsesvåpen. Hans siste bok er Disarmament in the Time of Perestroika, utgitt av Clarity Press.