Ironivarsel: Krig for demokrati krever diktatur

0

Tucker Carlson fortsetter sin suksess på Twitter gjennom poengterte innlegg du ikke får i mainstream media. I dette klippet tar han for seg påstanden om at Ukrainas krig er «en krig for demokrati, ikke bare i Ukraina, men også i USA».

Det er i hvert fall slik begge de to partiene i Kongressen argumenterer når de skal begrunne at de bruker over 100 milliarder dollar på denne krigen.

Men vil det bli noe valg i Ukraina neste år, spør Carlson og gjengir øverstkommanderende Zelenskys svar på det.

Fox News sparker ansatte etter at Tucker Carlson forlot kanalen

Fox News permitterte åtte ansatte fra Tucker Carlsons gamle show midt i permanente endringer i kanalens beste utvalg, rapporterte Mediaite mandag.

De ansatte ble tilbudt «forbedret sluttvederlag» hvis de ble værende til og med 14. juli, og kan søke på andre stillinger, ifølge Mediaite.

HuffPost og CNN bekreftet kuttene.

Oppsigelsene hopet seg opp etter avgangen til seniorprodusentene av «Tucker Carlson Tonight» Alexander McCaskill og Thomas Fox tidligere denne måneden.

Tucker Carlson var trekkplasteret til Fox News, og etter at han ble presset ut har ikke kanalen lykkes i å finne noe fungerende alternativ. Carlson derimot fortsetter sin kjempesuksess på Twitter.

Demokrati på ukrainsk: Zelensky har forbudt all opposisjon

Man må naturligvis være ekspert på avansert retorisk akrobatikk for å kalle Ukrainas krig for en «krig for demokrati». Zelensky har forbudt alle opposisjonspartier og all kritisk presse og regjerer over et land der journaliser og kritikere settes på drapslister og drepes, et land som har nazikollaboratøren Stepan Bandera som forbilde og nasjonalhelt.

Les: Ukraina kriminaliserer stemmer de ikke liker

Forrige artikkelEuropeiske bedrifter i faresonen – nesten 1/3 betraktes som «svake»
Neste artikkelVi blir lykkeligere av å være «jorda»