Hunter Bidens laptop: ukrainsk selskap åpnet en bankkonto for å betale bestikkelser

0

Ukraina åpnet Biden-bankkonto i maltesisk bank for påstått bestikkelsesbetaling på 10 millioner dollar.

E-poster fra Hunter Bidens bærbare datamaskin avslører en nyoppdaget maltesisk bankkonto som ble åpnet av Burisma som sammenfaller med bestikkelsesanklagene på 10 millioner dollar som involverer Biden og Burisma. Dette rapporterer en FBI-kilde.

Burisma Holdings Limited (ukrainsk: Бурісма Холдингс) er et holdingselskap for en gruppe selskaper som utvikler og utnytter ukrainske naturgassreserver.

Overføringen på ti millioner dollar mellom Ukraina og Bidens kom fra Satabank på Malta.
Mens Joe Biden hevder at han aldri har møtt Hunters forretningsforbindelser, sier e-posten fra Vadim Pozharsky at han takker Hunter Biden for møtet med faren hans i april 2017.

Trump ble stilt for riksrett for å prøve å komme til bunns i dette.

The Bidens ‘Coerced’ Burisma To Pay $10 Million In Bribes, Says Credible FBI Source

Mandag avslørte senator Chuck Grassley at en utenlandsk statsborger – identifisert av personer med kunnskap om saka som Burisma-grunnlegger Mykola Zlochevsky – angivelig hadde 17 opptak som impliserte Biden far og sønn i en pay-to-play-skandale (uttrykket brukes om at noen betaler bestikkelser for å få adgang til for eksempel presidenten). Mens 15 av lydopptakene besto av telefonsamtaler mellom Zlochevsky og Hunter Biden, var to av samtaler ukraineren hadde med daværende visepresident Joe Biden, ifølge FD-1023.

Nettet snører seg sammen rundt Joe Biden.

Mykola Zlochevsky, Burismas grunnlegger, skal ha betalt en bestikkelse på 5 millioner dollar hver til daværende visepresident Joe Biden og han sønn Hunter Biden. Zlochevsky, som sto overfor etterforskning for hvitvasking, ansatte angivelig Hunter for å utnytte sin politiske innflytelse for å stoppe etterforskningen.

I 2018 innrømmet Joe Biden å ha presset Ukrainas president til å sparke aktor Viktor Shokin, som etterforsket sønnens ukrainske energiselskap. Biden oppnådde dette ved å utnytte trusselen om å holde tilbake en amerikansk lånegaranti på 1 milliard dollar.

Forrige artikkelHvorfor propaganda fungerer
Neste artikkelArgentinas hovedproblem er gjeld til IMF