Får jeg noen gang en unnskyldning?

0
Av Terje Sørensen

De vil nok aldri beklage hetsen mot de uvaksinerte.

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Fordi jeg etter (u)venners, bekjentes, ordskiftedebattanters og andres mening ofte inntar motsatt standpunkt – også kalt ‘kverulantisme’ – var jeg skeptisk til alle de drakoniske ‘tiltakene’, ‘påbudene’ og ‘forbudene, myndigheter i inn- og utland iverksatte for å få bukt med covid-19. Jeg lot meg ikke vaksinere og etterlevde kun de tiltakene jeg oppfattet som lovpålagte (f.eks. bruk av munnbind i ulike områder, covid-19-testing ved kryssing av grensen til Norge).

For denne adferden hevdes det i et innlegg i nettavisen «derimot.no» at slike som jeg fortjener heltestatus, og at vi burde være berettiget til å få unnskyldninger – les «Vaksinene virker ikke: Krigen mot de uvaksinerte var meningsløs», https://derimot.no/vaksinene-virker-ikke-krigen-mot-de-uvaksinerte-var-meningslos/.

Noen unnskyldning får jeg neppe, men det hjelper å kunne lage en medfølgende fantasiillustrasjon om hvordan jeg kan forestille meg hendelsen!

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Forrige artikkelBorgerkrigstilstander i Frankrike
Neste artikkelSteppeulven uler igjen!