Nå varsler også Kreftregisteret om eksplosiv økning av flere kreftformer

0

Den svenske legen, patologen og forskeren Dr Ute Kruger varslet allerede i 2021-22 om dramatisk økning av aggressiv kreft med funn av hurtigvoksende ondartede svulster. Funnene kjennetegnes av atypiske forløp med svært rask progresjon, samt tilbakefall hos pasienter som over en årrekke har vært i remisjon.

Av Enigma.

Hun forteller om svulster på opptil 16 cm i tilfeller hvor det tidligere var normalt å gjøre funn på 3 cm ved diagnostisering. Kreften synes også å spre seg raskere i kroppen.

I Dr Torkel Snellingens intervju av Kruger – legger hun ikke skjul på at forekomsten er å gjenfinne hos mRNA-vaksinerte i kombinasjon med en rekke andre tilstander som generell immunsvikt, myokarditt, vaskulitt, blødninger og blodpropper:

Kreftregisteret: «Overraskende og voldsomt»

Nå melder også Kreftregisteret om dramatisk økning av flere ulike kreftformer; deriblant brystkreft hos både yngre og eldre kvinner, samt melanom (føflekkkreft) generelt i befolkningen:

Ferske tall fra Kreftregisteret viser en betydelig økning i brystkreft i 2022. 4224 kvinner fikk diagnosen, som er det høyeste Kreftregisteret noen gang har registrert.Det har vært størst økning blant de yngste og de eldste. De som ikke kalles inn til mammografi.

– Denne utviklingen er overraskende, spesielt økningen blant de eldste over 80 år, og de under 50 år, sier direktør ved Kreftregisteret Giske Ursin» til VG

I 2022 var det også en stor økning i forekomsten av melanom, altså føflekkreft.

Økningen er tydelig hos begge kjønn, men sterkes hos kvinner. Kreftformen øker mest blant de eldste.

– Forekomsten av føflekkreft har gått opp i mange år, men denne gangen går det ganske voldsomt opp, sier Giske Ursin ved Kreftregisteret»

Tallenes tale….

Erkjennelse av konsekvensene omkring den eksperimentelle genterapien befolkningen ble, og fortsatt blir utsatt for i form av Covid-19-vaksinering, er preget av tåkete undring fra myndighetens side – en ullenhet som ikke er å gjenfinne i tallene som nå presenteres.

Forrige artikkelKunnskapsløst valgflesk
Neste artikkelEn energipolitikk som ikke virker