Patolog rapporterer om økning av aggressive kreftformer etter Covid-vaksinering

0

Av Etana Hecht, Technocracy.news.

Dr. Torkel Snellingen intervjuer Dr. Ute Kruger: Eksplosjon av aggressive kreftformer etter Covid vaksinering.

Dr. Ute Kruger

Dr. Ute Kruger er forsker og overlege ved Lunds universitet i Sverige. Hun er sjef for patologi, et felt hun har jobbet i de siste 25 årene, med spesialitet innen brystkreftdiagnose de siste 18 årene. Hun har studert tusenvis av obduksjoner og brystkreftprøver. Doctors for Covid Ethics la ut et videointervju med henne der hun delte bekymringene sine for uvanlige funn i prøver fra det siste året.

Alder – Gjennomsnittsalderen på prøvene hun mottok sank, med en økning i antall prøver fra personer i 30-50-årene.
Størrelse på svulster – Det pleide å være uvanlig for å finne en svulst på 3 cm. Nå ser hun jevnlig svulster på 4 cm, 8 cm, 10 cm, og noen ganger 12 cm. I en sjokkerende historie fant hun for to uker siden en 16 cm svulst som tok opp et helt bryst.
Flere svulster – Hun har begynt å se flere tilfeller av flere svulster som vokser hos samme pasient, noen ganger til og med i begge brystene. Hun hadde 3 tilfeller innen 3 uker med pasienter som hadde svulster som vokste i flere organer. En hadde svulster i brystet, bukspyttkjertelen og lungene i løpet av måneder etter vaksinasjon.
Tilbakefall – Det har vært en økning hos pasienter som har vært fri for kreft i mange år, og som plutselig får et aggressivt tilbakefall av kreften kort tid etter vaksinasjon.

Dr. Kruger trodde først at disse turbokreft-tilfellene, som hun kaller dem, skyldtes utsatte legeavtaler fra nedstengninger, men den perioden er for lengst over, og svulstene vokser fortsatt aggressivt, også hos yngre pasienter. Hun rapporterte noen av disse tilfellene til FDA, og selv om noen de gikk med på å møte henne, avlyste de møtet uten forklaring.

Ute Kruger ved hennes arbeidsplass, privat foto.

Obduksjoner
En del av hennes tid går med til obduksjoner, og hun ble oppmerksom på en rekke anomalier.
1. En 60-åring hadde flere ondartede sykdommer. Han fikk 2 Covid-vaksiner under kjemoterapi og utviklet deretter Guillain Barre-syndrom. Hun fant betennelse i ryggmargen, hjernen og blodårene.

2. En 80 år gammel kvinne ble lam en måned etter vaksinasjon. Dr. Kruger fant en blødning i ryggmargen nær halsen, noe hun aldri har sett før. Hun fant betennelse i karet som forårsaket bruddet og forårsaket blødninger. Hun fant også betennelse i hjertemuskulaturen, som er myokarditt.

3. Hun ble tilkalt for å avgjøre en tvist mellom en familie til en avdød person, og legene som utførte obduksjonen. Familien og legen deres mente dødsfallet var et resultat av Covid-vaksinen, men de som utførte obduksjonen kom ikke med funn som støttet det og koblet ikke dødsfallet til vaksinen. Da Dr. Kruger utførte sin egen obduksjon, fant hun bevis på myokarditt og vaskulitt – betennelse i blodkar i lungene. Den første obduksjonen fant ikke dette, familien hadde rett. Dr. Kruger delte hennes mening, støttet av en annen patolog fra Tyskland, at dødsfallet skyldtes Covid-vaksinen.

Dr. Kruger skisserte tre hovedproblemer med måten obduksjoner for tiden utføres på:
1. Pasientinformasjonen er slurvete. Hun viste til tilfeller der leger hadde skrevet at pasienten var uvaksinert ved obduksjonen, mens det i deres medisinske journaler sto at de var vaksinert.

2. Den typiske obduksjonen kjører ikke undersøkelser grundig nok til å diagnostisere årsaken til visse medisinske problemer. De utfører ikke tester av vev der vaksineskade er sannsynlig, men som er nødvendig for å finne immunologiske infiltrater eller piggproteiner i vev. Hun gjennomførte grundigere undersøkelser og fant myokarditt og betennelser som ble oversett.

3. Det er mangel på erfaring med å evaluere disse funnene, og mangel på evne til å finne riktig sammenheng. I tillegg rapporterer de fleste obdusenter ikke funn til FDA.

Mens Dr. Krugers vitnesbyrd av natur er anekdotisk, som en patolog på toppnivå i mange år, bør hennes bekymringer tas på alvor og undersøkes videre. Selvfølgelig ville det kreve et ærlig reguleringssystem som nå ser ut til å være sårt mangelfullt.

«Jeg ser at folk blir drept»

Hun uttalte at hun ser på vaksinasjon som en trigger for raskt voksende svulster og autoimmune sykdommer. Hun ser mye betennelse i tillegg til svulstene, og det er ikke bare brystkreft. Mange andre patologer har rapportert til henne at de ser en økning i kreft, kreft i flere organer og sjeldne kreftformer. Hun avsluttet med å si «Jeg studerte medisin fordi jeg ønsket å hjelpe folk. Men nå føles det som om jeg ser på at folk blir drept, og det er ingenting jeg kan gjøre».

Det første steget for å løse ethvert problem er å erkjenne at det er et problem. Vi har et kjempeproblem, og for å begynne å løse det må det erkjennes. Det er på tide å begynne å presse leger til å si fra. Enhver lege som er klar nok til å forstå at noe er feil, må begynne å ta tak i problemet. En ekstra motivasjon kan være presset av å vite at alt er i ferd med å eksplodere, og at de ikke ønsker å stå på feil side av når dette skjer.


Oversatt til norsk for Derimot.no av Northern Light

Forrige artikkel– På energimarkedet er Putin i ferd med å vinne krigen
Neste artikkelCovid-masker ødelegger fuglebestander over hele verden