– Forretningsmodellen til BigPharma er å gi folk så mye medisiner som mulig

0
Joe Rogan og dr. Aseem Malhorta

Dr. Aseem Malhorta ble intervjuet av Joe Rogan om den farmasøytiske industrien og dens kriminelle forretningsmodell.

I intervjuet sier dr. Malorta at medisiner på resepter er den tredje ledende dødsårsaken. Han beskriver de farmasøytiske selskapenes kontroll av data fra kliniske studier, og en studie av Stanford-professor John Ioannidis som viser at økonomiske interesser kompromitterer nøyaktigheten av vitenskapelig forskning.

«Hvis du tenker på legemiddelindustriens forretningsmodell, er det å få så mange mennesker til å ta så mange medisiner som mulig så lenge som mulig… Den tredje vanligste dødsårsaken nå globalt, etter hjertesykdom og kreft, er foreskrevne medisiner.»

«John Abramson forklarte meg hvordan fagfellevurdering gjøres på forsøk som kommer rett fra farmasøytiske legemiddelselskaper. Du får egentlig ikke tilgang til selve dataene. Du får tilgang til farmasøytiske selskapenes analyse av dataene.»

Joe Rogan: «Det høres vanvittig ut. Det høres så åpenbart kompromittert ut.»

Dr. Malhorta viser til forskning av John Ioannidis og sier:

«Han [Prof. John Ioannidis] er den mest siterte medisinske forskeren i verden. Han regnes som et medisinsk geni med svært høy vitenskapelig integritet… Han skrev en artikkel om hvorfor de fleste publiserte vitenskapelige artikler er falske, og en av tingene han skriver der med sin egen matematiske modellering av påliteligheten til forskning er: «jo større økonomisk interesse i et gitt felt, jo mindre sannsynlig er forskningsfunnene til å være sanne.»

Kommentar:

Når man tenker på at den farmasøytiske industrien er den industrien i verden som er mest bøtelagt for svindel i megaklassen og at de er så åpenbart korrupte som Dr. John Ioannidis og Dr. Aseem Malhorta påpeker, er det fascinerende hvor nesegrus underdanig den vestlige venstresida har vært overfor akkurat denne industrien gjennom hele den såkalte «pandemien». Er det ikke akkurat venstresida som skal bekjempe kapitalkreftene og deres hensynløse jakt på profitt?

Les: – Legemiddelindustrien er dypt involvert i studiene de betaler for

Forrige artikkelNøkkelnasjoner ønsker ikke å følge USA når det gjelder Russlands og Kinas politikk
Neste artikkelPfizers egne data om graviditet og amming er sjokkerende