Durham-rapporten: FBI saboterte granskninga av Clinton Foundation

0

Du husker vel Clinton Foundation, den korrupte stiftelsen der land som Norge og Saudi-Arabia pøste inn millioner for å sikre seg en posisjon hos den personen de trodde ville bli USAs neste president i 2016, og der pengegavene tørket ut umiddelbart etter at Hillary Clinton tapte?

Nå får vi vite at FBI saboterte granskninga av Clinton Foundation, og dette får vi vite takket være The Durman Report som er utarbeidet av spesialrådgiver John Durham.

ZeroHedge skriver:

Den første etterforskninga involverte et FBI-tips fra en CHS (konfidensiell kilde, o.a.) om at en utenlandsk regjering sendte en person «for å bidra til Clintons forventede presidentkampanje, som en måte å få innflytelse på Clinton dersom hun skulle vinne presidentskapet». (Hvilket land?!) Et FBI-feltkontor søkte en FISA (et krav om innsyn, o.a.) mot den utenlandske bidragsyteren og sendte den forespørselen til FBI-hovedkvarteret, som ignorerte den i fire måneder på grunn av det faktum at de var forsiktige med at Clinton var «involvert». Ifølge en FBI-agent, «De listet seg på tærne» rundt HRC (Hillary Rodham Clinton, o.a.) fordi det var en sjanse for at hun ville bli den neste presidenten. FISA ble godkjent under forutsetning av at FBI ga defensive orienteringer til Clinton.

Den andre Clinton-etterforskninga involverte den samme CHS, som i november 2015 rapporterte til FBI at en annen utenlandsk regjering ønsket å bidra til Clinton-kampanjen «i bytte for beskyttelse av [det landets] interesser dersom Clinton skulle bli president». At CHS ville ende opp med å gi en donasjon på 2700 dollar til Clinton-kampanjen på vegne av en utenlandsk innsider, i strid med føderal lov som forbyr bidrag fra utenlandske statsborgere. CHS fortalte deres behandlende FBI-agent at «Dette var ok for dem [kampanjen] […] ja, de var helt klar over fra starten» av bidraget som ble gitt på vegne av utenlandsinteressen.

FBI fulgte ikke opp tips om korrupsjon i Clinton Foundation og sørget i det store og det hele for av granskninga ikk ble noe av.

John Durham: Det skulle aldri ha vært noen granskning av «Russiagate»

En annen konklusjon Durham trekker er at det aldri fantes grunnlag for å tro at det var hold i påstandene om russisk innflytelse på Donald Trump, den såkalte «Russiagate» (CNN). Derfor dkulle det heller aldri ha vært noen granskning.

Konklusjon: FBI prøvde å påvirke to valg

Sabotasjen av granskningene av Clinton Foundation var et direkte forsøk på å prøve å påvirke presidentvalget i 2016 og hele FBIs handlingsmønster rundt «Russiagate» viser et massivt forsøk på å påvirke valget i 2020. Begge deler bekrefter ting vi har skrevet en rekke ganger tidligere.

Dette har sjølsagt fått mainstream media til å gå etter John Durham:

Les også:

Forrige artikkelIran og Russland signerer jernbaneavtale for nord-sør-korridoren
Neste artikkelAmerikanske tropper i Somalia stiger til 900, Representanthuset stemmer for ikke å trekke seg