Tucker Carlson: Ukraina-krigen er en løgnens krig

0

Av SwebbTV.

Dette er faktisk ikke Ukrainas krig. Det er vår krig. USA er direkte krigførende i en krig mot Russland. Mens vi snakker, kjemper amerikanske soldater mot russiske soldater.

Pentagon-lekkasjen avslører en offisiell fortelling om krigen i Ukraina som er basert på løgner. Journalist Tucker Carlson hevder det i et program. Det er slik Washington fungerer. Å fortelle sannheten er den eneste virkelige synden, sier han.

Fox News Tucker Carlson har gjennomgått den såkalte Pentagon-lekkasjen, og konkludert med at krigen i Ukraina er en krig basert på løgner. Dokumentene avslører blant annet at for hver russisk soldat som blir drept, blir sju ukrainske soldater drept. Det er et uholdbart kvantitativt forhold, ikke minst tatt i betraktning at Ukraina er et betydelig mindre land enn Russland.

Ifølge den offisielle fortellingen spredt gjennom hovedstrømpressen, er det en krig om nasjonal suverenitet, ikke en proxy-krig mellom supermakter. Og USA støtter Ukraina for å beskytte demokratiet, men amerikanerne selv er ikke i krig med Russland. Det andre vi har hørt om og om igjen er at Ukraina vinner krigen. Ukrainske tropper er modige og edle. Russiske tropper er onde og inkompetente. Ukrainerne beseirer russerne. Til syvende og sist er seieren deres uunngåelig. Dette er de to essensielle temaene i krigen, og begge er løgner, sier Tucker Carlson.

Vi vet at de er løgner, for forrige uke begynte etterretningsrapporter om krigen i Ukraina å lekke og ble lagt ut på sosiale medier. Dette er faktisk ikke Ukrainas krig. Det er vår krig. USA er direkte krigførende i en krig mot Russland. Mens vi snakker, kjemper amerikanske soldater mot russiske soldater. Så dette er ikke en regional konflikt i Øst-Europa. Dette er en varm krig mellom verdens to store atommakter, og likevel har denne krigen aldri blitt formelt erklært. Den er ikke autorisert av Kongressen, og av den grunn er denne krigen et brudd på amerikansk lov. Et lovbrudd.

Den andre tingen vi lærte er at til tross for USAs direkte involvering, taper Ukraina faktisk krigen. Syv ukrainere blir drept for hver russer. Det ukrainske luftvernet er fullstendig knust. Ukraina taper. Biden-administrasjonen er fullt klar over dette. Derfor er de panikkslagne, men de har løyet om det for offentligheten. For bare to uker siden fortalte for eksempel forsvarsminister Lloyd Austin det amerikanske senatet, at russisk militærmakt «avtar». Med andre ord, Russland taper krigen. Det var en løgn.

Han visste at det var da han sa det, men han gjentok det i kongressen. Det er en forbrytelse, men Lloyd Austin har ikke blitt arrestert for å ha begått den forbrytelsen. I stedet er den eneste som har blitt tatt i varetekt og sannsynligvis noen gang vil bli det, en 21 år gammel nasjonalgardist fra Massachusetts, som lekket informasjonen som viser at Lloyd Austin løy. Han avslørte forbrytelsene, derfor er han kriminell.

Det er slik Washington fungerer. Å fortelle sannheten er den eneste virkelige synden, påpeker Tucker Carlson.

Fra Swebbtv, publisert 14 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light for Derimot.no.

Forrige artikkelRussofobi og tyskofobi
Neste artikkelLula i Beijing: Slutt å handle i dollar – stans våpensendingene til Ukraina
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.