Tidligere CIA-sjef fikk agenter til å spre falsk info om Hunter Bidens laptop

0

Joe Bidens presidentkampanje fikk tidligere fungerende CIA-direktør Mike Morell til å «hjelpe Biden» ved å organisere 50 kolleger til å signere et brev i oktober 2020 som feilaktig hevdet at avslørende e-poster fra Hunter Bidens bærbare datamaskin som ble publisert av The Post var russisk desinformasjon.

I et edsvorent vitnemål fortalte Morell justiskomitéen i Representantenes hus at Antony Blinken, nå utenriksminister, var den øverste kampanjefunksjonæren som tok kontakt med ham «på eller før» 17. oktober 2020, tre dager etter at The Post publiserte en e-post fra den bærbare datamaskinen som antydet at Hunter hadde introdusert sin ukrainske forretningspartner for sin far, daværende visepresident Biden.

Morell, som en potensiell CIA-direktør under Biden, sa at han organiserte brevet for å «hjelpe visepresident Biden … fordi jeg ville at han skulle vinne valget.»

Før samtalen med Blinken hadde han ingen intensjon om å skrive noen uttalelse som frikjenner Biden, sa Morell til etterforskerne,

Men han var enig i at samtalen med Blinken «utløste … den intensjonen» hos ham. 

Klokken 22:53 natten til samtalen, sendte Blinken en e-post til Morell en USA Today-artikkel som hevdet at FBI undersøkte om Hunters bærbare datamaskin var en del av en «desinformasjonskampanje». 

Caitlin Johnstone: Imperiet av hyklere

I en kommentar skriver Caitlin Johnstone:

Så det viser seg at etter Hunter Biden laptop-lekkasjen tok Tony Blinken kontakt med sin CIA-kompis Mike Morell for å få den til å forsvinne, og Morell har nå innrømmet å ha kokt opp det falske «russiske desinfo»-brevet fra 51 amerikanske etterretningsinnsidere for å «hjelpe visepresident Biden … fordi jeg ville at han skulle vinne valget.»

Obamas fungerende CIA-direktør som bare kjølig innrømmer at han brukte etterretningsforbindelsene sine til å orkestrere en psyop for å endre utfallet av et presidentvalg, ugyldiggjør fullstendig alt den amerikanske regjeringen gjør under banneret om å bekjempe «valginnblanding». Ha dette grelle hykleriet i bakhodet mens den amerikanske regjeringen fortsetter å kverne ut tiltaler og øke autoritære tiltak i navnet til å bekjempe «desinformasjon» og beskytte amerikansk «demokrati».

Aaron Maté skriver på Twitter:

Les mer på steigan.no om Hunter Biden.

Forrige artikkel«Det grønne skiftet» angriper livsgrunnlaget til menneskeheten
Neste artikkelIndonesia forsterker sin avdollarisering