Sjøl om det er bevist at «covid-vaksiner» er fiasko, vil Big Pharma aldri stoppe!

0

Av Dr. William Makis MD, Covid Intel.

William Makis.

«Tenk deg å besøke legen din for en rutinemessig sjekk, og på toppen av de vanlige skuddene – den årlige influensa- eller COVID-vaksinen – spør legen din om du vil vaksineres mot kreft. All kreft – lunge, hud, tykktarm, you name it – med bare ett litt ubehagelig stikk i armen.»

Slik starter en New York Post-artikkel fra 25. mars 2023. ( klikk her )

«Det scenariet, som høres ut som noe fra science fiction, kan være nærmere enn du tror . Og det er mest takket være covid-vaksinen – som i løpet av noen få år har blitt den høyeste profilen av den stadig mer innflytelsesrike familien kjent som mRNA-vaksiner.»

«Anna Blakney, en RNA-forsker ved University of British Columbia , sier at vi for øyeblikket er midt i en «mRNA-renessanse.

Disse medisinene » vil endre spillet i årene som kommer «, sier hun.

Ingen vil ha mislykkede mRNA-vaksiner lenger… 

Folk kan være ferdige med COVID-19 og de mislykkede Pfizer og Moderna COVID-19 mRNA-vaksinene, men eliten er ikke ferdig med oss.

Bare 22,4 % av kanadierne tar fortsatt disse mislykkede giftige produktene religiøst, etter å ha tatt en booster-sprøyte de siste 6 månedene til tross for økende bevis på at disse mislykkede farmasøytiske produktene har skadet millioner av mennesker.

Det betyr at 8,7 millioner kanadiere fortsatt er fullstendig hjernevasket. Men dette er ikke en stor nok gruppe til å opprettholde mRNA som en levedyktig farmasøytisk plattform, i Canada eller noe annet land.

1 milliard doser mRNA kommer

Da Moderna-sjef Stephane Bancel var i Davos, Sveits i januar 2023, holdt han intervjuer der han hevdet at han ønsket å produsere over en milliard doser mRNA ( klikk her ).

De har ingen intensjon om å stoppe.

Hvordan rulle ut nye mRNA-vaksiner ingen vil ha …

Milliarder av dollar har blitt investert i en fullstendig mislykket og giftig farmasøytisk plattform. Når de snakker om «suksessen» til COVID-19 mRNA-vaksiner, snakker de om å lykkes med å lure mesteparten av befolkningen til å ta et skadelig, giftig produkt.

Før de kan rulle ut nye mRNA-vaksiner for influensa, RSV eller CMV, som jeg tror de desperat ønsker å rulle ut i 2023, må de enten skremme befolkningen eller rehabilitere mRNA-plattformen.

Jeg tror de vil prøve å skremme befolkningen med en H5N1-influensapandemi som har en dødelighet på rundt 50 % . ( klikk her )

De vil da prøve å raskt rulle ut en mRNA H5N1 influensavaksine . Dette er allerede foreslått av GAVI, som mottok 1,55 milliarder dollar fra Bill og Melinda Gates Foundation. ( klikk her )

Les: Erna Solberg gir 13 milliarder skattekroner til Gates-alliansen

Fra en artikkel fra 15. februar 2023 av GAVI, med tittelen: » Hvorfor fugleinfluensavaksiner trenger presserende FoU » ( klikk her )

Vi har ennå ikke prøvd mRNA-vaksiner med disse virusene; vi vet at de fungerer til en viss grad, men hvor godt de ville fungere og hvilket beskyttelsesnivå de ville indusert er fortsatt et åpent spørsmål.»

«Todosevaksinen bruker den samme mRNA-teknologien som brukes til å lage COVID-19-vaksiner, bortsett fra at denne gangen leverte den små partikler som inneholder instruksjonene for å lage hemagglutininproteinene som finnes på overflaten av influensaviruset til celler. Cellene begynner å produsere disse proteinene, og utløser en immunrespons.»

«Det virkelige spørsmålet nå er hvor raskt slike vaksiner kan skaleres opp i tilfelle en pandemi.»

Min oppfatning…

En H5N1 influensapandemi med en påstått dødelighet på opptil 50 % ville være den ideelle nye pandemien for å skremme folk til å akseptere en ny H5N1 mRNA-vaksine som vil bli beskrevet som «trygg og effektiv» og vil være et forsøk på å rehabilitere mRNA-plattformen .

Modernas toppsjef har allerede hevdet at han kan produsere en hvilken som helst ny mRNA-vaksine på mindre enn 6 måneder.

Hvis de lurer nok folk, kan de raskt frigjøre andre mRNA-vaksiner: RSV, CMV, HIV og så videre.

De har investert altfor mye penger i mRNA til å i det hele tatt vurdere å slutte nå.


Originalens tittel: «How mRNA vaccines could target everything from cancer to the plague»: they will never stop, even if Pfizer & Moderna COVID-19 mRNA vaccines were a complete failure

William Makis.

Dr. William Makis er en kanadisk lege med ekspertise innen radiologi, onkologi og immunologi. Governor General’s Medal, University of Toronto Scholar. Forfatter av 100+ fagfellevurderte medisinske publikasjoner.

Forrige artikkel«Havana-mysteriet»: Ekspertene til USAs hemmelige tjenester endte opp med el-overfølsomhet
Neste artikkelProfessor Halvor Næss: – Vår bevegelsesfrihet er truet
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.