The International Spotlight Conference vil kaste lys over de mest presserende sakene i vår tid

0

15. april går The Spotlight Conference 2023 av stabelen i Stavanger. Arrangørene har satt sammen et panel av internasjonale eksperter som de mener kan gi innsikt i det større bildet. Arrangørene er Binders Initiativet og Children’s Health Defense. De skriver i invitasjonen til konferansen:

Krenkelsen av ytringsfriheten, innføringen av drakoniske tiltak og den raske utrullingen av eksperimentell mRNA-teknologi i kombinasjon med lockdowns og påbud, har resultert i et massivt skifte i rikdom og makt. Helse og frihet lider.

Vi er vitne til store endringer i politikken. De finansielle og økonomiske systemene nærmer seg en mulig kollaps. Hvem står bak og trekker i trådene? Hvordan kan vi forklare hva som skjer med våre demokratier?

Vårt mål er å øke din kunnskap og bevissthet om hva som virkelig betyr noe på global skala i 2023 og informere om hva som ligger foran oss. Få kontakt med likesinnede fagfolk og lytt til banebrytende forskning og innsikt. Få muligheten til å møte og delta i samtale med foredragsholderne. Dette er en unik sjanse til å få kontakt med noen av de flinkeste hodene innen deres felt. Ikke gå glipp av denne muligheten til å være en del av løsningen. Bli med til Stavanger 15. april og oppdag det større bildet.

Internasjonalt panel

Arrangørene har klart å samle et panel med svært interessante talere:

Internasjonalt publikum?

Det later til at arrangørene tar sikte på å nå et internasjonalt publikum. I Stavanger er man vel vant til å tenke internasjonalt, får vi tro. For sikkerhets skyld har de lagt ved en svært så innbydende turistvideo om Stavanger-regionen:

steigan.no har ingen økonomiske eller organisatoriske bindinger til konferansen, men tar sikte på å dekke den journalistisk.

Forrige artikkelEtter kollisjonen skal USA midlertidig fly droner lenger fra Krim
Neste artikkelVindkraft – nå er det sårbare havområder som står for tur