Løgnen og hatet

0
Shutterstock

Vi blir løyet til HVER ENESTE DAG. Avisene lyver. Politikerne lyver. De såkalte «ekspertene» lyver. Og, de lyver om det samme. Helt synkronisert. Vi skal tro det er sant.


Av Eva Thomassen.

Når Støre viser «lederskap», legger ansiktet i omsorgsmodus og snakker i floskler om verdier og godhet og annen svada så snakker han som den NATO-mannen og USA-«hansken» han er. Hersh beskriver Stoltenberg som the glove that fits the American hand. Nøyaktig det sammen kan man si om Støre.

Norge har deltatt i et av historiens verste terrorangrep. Angrepet på Nord Stream. Hvordan kan man vite at det er Jens og Jonas som er de norske terroristene? Fordi de har nullet ut Russland OG ikke minst bekymringen over den store miljøkatastrofen dette var. Hadde det vært Russland hadde Støre stått med grønt flagg sammen med Greta Thunberg.

Vi må ikke glemme at Støre har deltatt og deltar i amerikanske kriger, tatt liv og tar jaggu meg liv i Ukraina også som han deler «våre demokratiske verdier» med.

Normale mennesker hadde aldri fremprovosert denne krigen. Støre og Stoltenberg var til stede i Bucharest i 2008 da Ukraina ble tatt opp i NATO. Alt bråket rundt det. Han kjente til talen Putin holdt under Sikkerhetskonferansen i München i 2007 om NATO og Ukraina.

Han kjente til Minskavtalen, han visste at samtidig som den russiske befolkningen i Donbass, Putin og det internasjonale samfunnet ble holdt for narr av Minskavtalen, drev NATO og trente den ukrainske hæren til krig mot Russland- den krigen ser vi nå. 14 000 ble drept i Donbass. Uten at Støre løftet et øyebryn.

Ganske sjokkerende, men oppklarende er at Støre opplyste at han ble spurt om å være NATO-sjef i 2009. Hvilke kvalifikasjoner hadde han for den jobben? At han var med i AP? AP og USA har et meget tett samarbeid. Stoltenberg fikk jobben i 2014 som takk for de 588 bombene han slapp over Libya.

Det betyr at Støre er 100% dedikert til USAs krigsplaner i Ukraina. Vi kan IKKE forvente noe fra Støre som går på tvers av det USA vil. Hatet til Russland har aldri skint sånn igjennom som nå. Vi trener ukrainere til drap på russere i en krig vi ikke deltar i. Til drap på sivile russere.

Lakmustesten kom før jul da Norge hadde hatt en sjanse til å påvirke krigen da Norge hadde sete i Sikkerhetsrådet. Det ble ikke brukt. Altså Norge er ikke interessert i fred.

Når Støre nå høyner summen av milliarder av kroner til Ukraina er det penger rett i lomma til Jens. Norge tjener seg søkkrike på å selge olje til særlig Tyskland. Oljen som dukket opp som fugl Fønix da gassrørledningene ble sprengt.

EU har stengt alle russiske kanaler i Europa. Det betyr at vi kun får informasjon gjennom vestlige medier som er talerør for NATO. Når MSM skriver at 200 000 russiske soldater er drept så skriver de det for at vi skal heie på det ukrainske laget. NATO-laget. Leser man nyheter som ikke er NATO nyheter så er tallene noe ganske andre. 16 000 russiske soldater er drept. Det er 200 000 UKRAINSKE soldater som er drept. 300 000 skadd. At gjennomsnittslevetiden for ukrainske soldater ved fronten er 4 timer! De blir trent av oss og sendt rett i kjøttkverna.

NATO vet at denne krigen ikke er uprovosert. NATO er ikke redd for at Russland skal angripe andre land i Europa. Da hadde de ikke tappet alle militære lagre og sendt dem til Ukraina. Krigen er en krig mellom USA/NATO og Russland der ukrainske liv blir ofret. For hadde det vært en såkalt imperialistisk krig hvor NATO støtter Ukraina hadde man bedt om forhandlinger med en gang.

Hva kan vi gjøre? Vi bør kreve at regjeringen holder pressekonferanser HVER DAG!! Det hadde de under denne pandemien. Det var et virus. Nå er det krig.

Kanskje noen journalister ville stille noen spørsmål som Støre ikke kan lyve seg bort fra. For eksempel om han har noen deadline på når han skal slutte å sende milliarder til verdens mest korrupte land og starte forhandlinger. Ikke bare komme ut fra møter og si at Norge donerer «Nansen-pakke» på 75 milliarder som skal gå til drap. Så i dag 40 milliarder. Så i fjor 14 milliarder.

Alt dette handler om å bli sett blant de store gutta. Støre kjøper seg plass ved samme bordet som eliten sitter. Det er norsk utenrikspolitikk. Bare gå inn og se på regjeringen.no om de ulike postene av «donasjoner». Det står at Norge gir mest i verden, Norge er i front.

Vi har ingen ledere. Siste fredsfremstøtet presenterte Sør Afrikas utenriksminister Naledi Pandor i India i går. India, Sør Afrika, Brasil og Kina; BRICS-landene der også Russland er med, forhandler om en fredsavtale. For som hun sier. Verden kan ikke bli forstyrret av denne væpnede konflikten. Vi har andre ting å gjøre. Vi vil ikke bli presset. Og, som hun sa : Vi i Sør-Afrika er vant med å snakke med fienden.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelWoke er diktatur — ensretting og utstøting
Neste artikkel15-minuttersbyen – en besnærende visjon for å skape urbane fengsler