Max Blumenthal på Rage Against the War Machine

0

Max Blumenthal åpner Rage Against the War Machine-rallyet 19. februar 2023 med en lidenskapelig oppfordring om politisk enhet mot det nådeløse presset for militær eskalering i Ukraina og resten av verden.

Andre talere på Rage Against the War Machine:

Forrige artikkelSlutten på verden slik vi kjenner den
Neste artikkelBjørnar Moxnes om «disse parasittiske Putin-apologetene»
Max Blumenthal er sjefredaktør for The Grayzone, en prisvinnende journalist og forfatter av flere bøker, inkludert bestselgende republikanske Gomorrah, Goliath, The Fifty One Day War og The Management of Savagery. Han har publisert artikler for en rekke publikasjoner, mange videoreportasjer og flere dokumentarer, inkludert Killing Gaza. Blumenthal grunnla The Grayzone i 2015 for å kaste et journalistisk lys over USAs tilstand av evig krig og dens farlige hjemlige konsekvenser.