Jimmy Dore raser mot The War Machine

0

På det nylige Rage Against the War Machine-rallyet i Washington DC minte komikeren Jimmy Dore deltakerne på at krigen i Ukraina ikke handler om «frihet» eller «demokrati», men snarere, som praktisk talt alle kriger, er til fordel for det oligarkiet som styrer oss og prøver å holde oss splittet. Og de som tilsynelatende er på venstresida og som rakket ned på, sjikanerte og avviste demonstrasjonen fordi de protesterte mot noen av talerne, har vist seg å være pålitelige tjenere for oligarkiet.

YouTube player

Talere fra høyre, venstre og sentrum samlet seg om KAMPEN MOT KRIGEN

Se hele talerlista her.

Som vi ser er det politiske miljøet i USA mye mer nyansert og representer mye mer av sine antikrigstradisjoner enn det vi ser i Norge. Ville et slikt massemøte i det hele tatt vært mulig i Norge?

Forrige artikkelBjørnar Moxnes om «disse parasittiske Putin-apologetene»
Neste artikkelBonnierpressa i Sverige rehabiliterer Karl XII