Vil Bill Gates «covid-vaksinere» matforsyningen for å vaksinere de uvaksinerte?

0

Av Ethan Huff, Natural News.

Ifølge milliardæren og eugenikk tilhenger Bill Gates, buskap som mennesker spiser har «utilstrekkelig» genetikk. Og den eneste måten å «rette opp» denne genetikken er å «vaksinere» husdyr med nye mRNA-«vaksiner».

Med mindre alle dyr, inkludert buskap, er injisert med Big Pharmas siste giftstoffer, vil matforsyningen forbli «uren» etter Gates mening. Bare han og hans globalistiske medsammensvorne kan «desinfisere» den, med nye stoffer og DNA -modifiseringsteknikker – som de også prøver å gjøre for mennesker.

«Gates Foundation er sammen med DFID om mange saker, og blant dem er arbeid vi gjør sammen om buskap,» uttalte Gates, med henvisning til den Storbritannia-baserte avdelingen for internasjonal utvikling. «Å hjelpe dyr med å overleve, enten ved å gi dem vaksiner eller bedre genetikk, og hjelpe dem å være mer produktive – det gjør en stor forskjell». Relatert: Bill Gates lever for å vaksinere.

Bill Gates vil prøve å få animalsk mat med covid-vaksine i butikkhyllene i år.
Som han vanligvis gjør, startet Gates alt dette ved å eksperimentere i den tredje verden. Siden Gates ser på fattige mennesker som mindre verdifulle enn ham selv, blir de prøvekaniner for alle hans nyutviklede bestrebelser å endre hele verden til sitt eget bilde.

«Jeg var i Etiopia og så hvordan høner der la flere egg og fikk mer næring, og det gir til og med små besparelser i husholdningene,» skryter Gates. Spørsmålet gjenstår: Er eggene trygge å spise? Eller inneholder de de samme mRNA -modifikasjonene som forekommer hos mennesker etter å ha blitt injisert for «covid?». Det viser seg at planen er å gi covid-vaksiner til buskap i det kommende året, takket være Gates og hans medsammensvorne. Hva vil disse injeksjonene gjøre med maten som er produsert og solgt til folk?

Kommentarer til Twitter-medingen fra Dr. Anastasia Maria Loupis:
En advarte: «Vi vil snart spise DNA-endrede, syke dyr med de samme mRNA -vaksinene som forårsaker «plutselig død»-pandemien».
En annen kommenterte dette ved å si at vi allerede spiser «fullt vaksinerte» animalske produkter, for ikke å snakke om alle de genmodifiserte (GMO) planteproduktene, som har vært på markedet og i matforsyningen i flere tiår.
Den samme spurte: «Er du klar over rapporter om at Big Pharma nå ønsker å injisere mRNA i mat?». “I frukt og grønnsaker og i dyrefôr? Malthusiere har til hensikt å forgifte matforsyningen vår”.

Alt dette har vært planlagt i mange år. For tretten år siden møtte Bill Gates andre globalister, som Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey, – for å trylle frem et koordinert svar på «problemet» med befolkningsveksten. Noe de ser på som en trussel mot den «menneskelige rase», som betyr dem selv og deres tilranede rikdom og overdådige livsstil, som ble bygget på slitet til menneskene de nå prøver å desimere.

«I følge verdens milliardærer, er det religiøse og politiske hindre i veien for deres masse-eksperimentering», forklarer Jacob Bruns som skriver for Headline USA.

I kommentarene la noen til merknader at folk som Gates er tydelig sinnssyke, og ikke lenger har noen skam overhodet om å være åpne om deres sanne intensjoner. «De er som tegneserieskurker», skrev en annen. «Bortsett fra at de er ekte».


Fra Natural News, publisert 9 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light.
Originalartikkel: “Vaccinating” the food supply is how Bill Gates and other globalists plan to force-jab even the unvaccinated.


Les også: Bill Gates i Afrika – brutte løfter

Forrige artikkelBiden anstrenger seg for å innynde seg hos Brasils Lula
Neste artikkelDe rikeste 1% soper inn nesten dobbelt så mye rikdom som resten av verden til sammen
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.