Premiere på Steigan Live

0

I går kveld hadde vi premiere på Lørdagsrevyen vår.

Tanken er å utvikle en ukerevy der vi presenterer og kommenterer det viktigste som har skjedd i uka som gikk.

Vi tenker å utvikle form og innhold etter hvert, også med gjester, intervjuer og diskusjoner. Men vi tar det i marsjen.

Neste sending kommer om to uker. Målet er å kunne presentere en ukentlig Lørdagsrevy.

Her kan du se første sending:

YouTube player
Forrige artikkelOm elbilmålet oppnås i 2025: Koster minst 280 milliarder!
Neste artikkelMenneskerettigheter og velferdsstat på hell?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).