Ny forskning: vaksinene har gjort viruset mer smittsomt

0
Illustrasjon: The Highwire

Av Margrethe Salvesen.

Journalist Espen Teigen i Nettavisen, tar opp dette viktige temaet i sin svært gode og grundige artikkel 11.01.23.

Teigen skriver:

«I en fersk studie publisert i fagtidsskriftet Nature 19. desember mener forskere at det kan være bevis for at vaksinene har gjort viruset langt mer smittsomt.

En så rask og plutselig utvikling av flere varianter med enorme vekstegenskaper er helt enestående», skriver forskerne i studien.

De skriver også utførlig om at nøyere studier av viruset kan tyde på at viruset utvikler mutasjoner som gjør det mer smittsomt, og omgår antistoffer som er kommet fra enten vaksiner eller tidligere smitte. »

Det som kommer fram i Nettavisen nå, om at vaksinene kan bidra til mer smitte har forsker Geert Vanden Boosche, fra Belgia, advart mot i et par år. Men han ble selvfølgelig hengt ut og latterliggjort av faktasjekkerenettverket, som er sponset av vaksine-pushere som Bill Gates. Dette til tross for at Dr. Vanden Bossche har jobbet nettopp med vaksineforskning.

Enkelt sagt argumenterte Dr. Vanden Boosche på vitenskapelig grunnlag for at massevaksinering under en pandemi, er som å aksellerere et viruskappløp.

En grei sammenligning er antibiotika resistens. Altså at virus/bakterier muterer og det blir et kappløp mellom virus og antibiotika. Nå ser det ut til at flere forskere ser at virusene som muterer blir «sterkere og vinner» over vaksinen, eller unnslipper den.

Forskerne journalist Teigen refererer til, sier nå det samme som Dr. Vanden Boosche har snakket om lenge. Vaksinene har gjort virusene mer smittsomme

Dr. Vanden Boosche snakker i tillegg om immunforsvaret som blir svekket av vaksinen. På programmet Highwire, hadde han en interessant innføring i dette for snart to år siden.

Med denne nye forskningen referert i Nature og Nettavisen, kommer et svar på hvorfor folk er sykere enn noen gang.

Dødsfall og sykelighet stiger etter at norske helsemyndigheter har presset 90 % av befolkningen til å la seg injisere med et stoff, som kanskje viser seg å være en pådriver for mer smitte og sykdom.

Hvordan kan folk finne seg i dette?

Vi forlanger nye ledere. Vi vil ikke ha marionetter for EU og WHO, som er styrt av jet setet i World Economic Forum og vaksine industrien.

I en fersk studie publisert i tidsskriftet Nature den 19. desember, hevdes det at virusets utvikling er helt eksepsjonell – og at det omgår store deler av immuniteten i dagens befolkning.

Studiet fra Nature som Teigen refererer til

https://www.nature.com/articles/s41586-022-05644-7


Tillegg:

Man kan ikke utelukke at vaksinerte barn kan utvikle dårligere immunitet mot virusvarianter de vil møte på i fremtiden, sier Bukholm.

https://www.nettavisen.no/nyheter/bukholm-om-potensielt-darlige-utsikter-for-fremtidige-virusvarianter-en-mulighet/s/12-95-3424174819

Kan massevaksinering forlenge pandemien?

Evolusjonær logikk tilsier at massevaksinering ikke kan få slutt på covid-19-pandemien, men forlenge den. Det er på tide å utvide perspektivet.

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2022/01/28/kan-massevaksinering-forlenge-pandemien/

Luc Montagnier advarte om dette for 2 år siden. Mainstream legene ligger årevis bak «konspiene» nok en gang: https://odysee.com/@Belfasteye.com:9/-Luc-Montagnier2:2

Peker ut unge menn

Den hyppige utviklingen av viruset har ført til at forskere har sett nærmere på hvordan mutasjonene utvikler seg, og spesifikt hvordan vaksinen påvirker virusets utvikling.

Spesielt én forskningsrapport har skapt diskusjon i forskningsmiljøer. Legene og forskerne Allison Krug, Josh Stevenson og Tracy Beth Høegh har lagt frem en påstand som blir diskutert på høyeste nivå.

I forskningsrapporten hevder de at gutter/menn mellom 12-17 år har forhøyet risiko for hjertebetennelser av mRNA-vaksinene. Sammenlignet med risikoen den samme gruppen har for å få like alvorlige symptomer som følge av å virussmitte, mener forskerne at risikoen ved å ta vaksinen kan være større.

Forrige artikkelCovid-19 – den gang og nå
Neste artikkelDe vil tydeligvis at vi skal leve av larver, insekter og kunstig kjøtt