KNUSENDE DOM: Vaksinekrav kjent ugyldig og uten effekt!

0

I en knusende dom fredag 13. januar 2023, fastslo høyesterettsdommer i staten New York Gerard Neri at covid-19-vaksinekravet for helsepersonell nå er «ugyldig og uten effekt.»

Av Susanne Heart.

Susanne Heart

Dette må få betydning for rettssaken som i dag og i morgen pågår i Hamar. Iris Frohe er en av mange i helsesektoren som mistet jobben fordi hun takket nei til mRNA-vaksine. Myndighetene lente seg på «antakelser» om at vaksinene hindret smitte. Saken kan du lese mer om her.

I USA har nå dommen falt. Retten mente at staten New Yorks helsedepartement manglet myndighet til å pålegge et slikt krav, da denne makten er forbeholdt statens lovgiver. Videre fant retten at kravet var «vilkårlig og ubegrunnet» ettersom covid-19-vaksiner ikke stopper overføring av smitte, noe som sparker bein under et rasjonelt grunnlag for et krav.

Children’s Health Defense (CDC) finansierte søksmålet på vegne av Medical Professionals for Informed Consent og flere individuelle helsearbeidere. Sujata Gibson, hovedadvokat, sa: «Dette er en stor seier for helsearbeidere i staten New York, som har blitt fratatt levebrødet i mer enn ett år. Dette er også en stor seier for alle New Yorkere, som står overfor farlig og enestående mangel på helsepersonell i hele staten.»

CHD-president Mary Holland uttalte: «Vi er svært glad over denne viktige seieren mot et COVID-vaksinekravet, som viser at ethvert slikt krav, gitt dagens kunnskap, er vilkårlig. Vi håper at denne dommen vil forsterke trenden med å fjerne disse farlige og uberettigede vaksinekravene over hele landet.»

En flott start på 2023!


Her kan du laste ned hele dommen:

2023 1 13 Doc 86 Decision And Order

605KB ∙ PDF File

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Susanne Heart.

Forrige artikkelHvordan Davos-eliten tok tilbake kontrollen
Neste artikkelKrigsdagbok del 40 – 2. til 11. desember 2022