Hun mistet jobben på grunnlag av ikke-vitenskapelige «antagelser»

0
Iris Frohe

Mandag blir det rettssak. Iris Frohe er en av mange i helsesektoren som mistet jobben fordi hun takket nei til mRNA-vaksine. Myndighetene lente seg på «antakelser» om at vaksinene hindret smitte.

Mandag og tirsdag neste uke (16-17. januar 2023) kommer rettssaken til Iris Frohe opp på Hamar i Østre Innlandet tingrett.

Av Susanne Heart.

Susanne Heart

Hun er den første som går rettens vei av alle de som har mistet jobben på tilsvarende vis. Barbro Paulsen er advokat i saken.

Trebarnsmoren og sykepleieren ble oppsagt på legevakten da hun, som en som hadde takket nei til covid-vaksinen, ikke godtok forskjellsbehandlingen og særtiltakene hun ble utsatt for.

Og hun hadde rett til det. For det fantes ikke vitenskapelig dokumentasjon på at mRNA-vaksinene gjorde folk mindre smitteførende enn de som var uvaksinert.

Dette bekrefter direktør Janine Small fra Pfizer høsten 2022 da hun måtte vitne for EU-parlamentet. Hun ble spurt:

“Ble Pfizers covid-vaksine testet for om den var i stand til å hindre smitte av viruset før den ble sluppet på markedet?”

Svaret hennes var et tydelig “Nei!”.

Dette er avgjørende viktig informasjon og tilsier at ingen hadde vitenskapelig grunnlag å lene seg på da man hevdet at de uvaksinerte smittet mer enn de vaksinerte. Dette var antakelser og grenset mot løgn. Og løgnen ble ikke mer sann bare fordi statsminister Erna Solberg, våre helsemyndigheter eller media gjentok den.

Det berømte julebordet på Aker Brygge 26. november 2021 ble en brå oppvåkning fra antagelsene som sirkulerte i hele samfunnet. Den kvelden ble minst 140 personer smittet og 98% av dem var fullvaksinert.

Det skal ikke være sånn at enkeltpersoner må legge frem bevis på at myndighetene har feil. Det er myndighetene som må legge frem bevis på påstander de kommer med. Ellers er det snakk om gjetting og politikk. Det er ikke vitenskap.

Denne prinsipielle rettssaken som skjer i Hamar neste uke blir en sak som kan bane vei for at all urettmessighet kan bli rettet opp i for mange mennesker her i landet. Og ikke bare i helsesektoren. Saken er også omtalt her.


Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Susanne Heart på substack.

Forrige artikkelBrister demningen?
Neste artikkelSverige inngår en militærpakt med USA i rekordfart